Menu
De perfecte maxi-dress

EINDELIJK kunnen we weer verschijnen in onze mooiste jurken, rokken, sandaaltjes en bikini's. De jurk die we afgelopen jaren steeds vaker voorbij zien komen is de maxi dress. Deze lange jurk die tot de enkels komt is gemaakt van luchtige stoffen wat 'm perfect maakt voor in de zomer. Bovendien is de maxi dress ideaal voor op het strand, een speciale gelegenheid of een middagje shoppen. Je hoeft alleen maar te weten welke je wanneer het beste kunt aantrekken. YouStyle legt het uit!

Party to the max

Maxi jurken staan werkelijk prachtig op een feestje. Ze zijn elegant, vrouwelijk en zeer stijlvol. Daarnaast zitten ze comfortabel en kun je er goed in bewegen (Lees: dansen). Kies voor een maxi dress in een effen kleur en kleed deze aan met een statement ketting of ga juist voor een opvallende print. Combineer je maxi jurk met high heels en je bent partyproof!

TIP: Ga op zoek naar maxi dresses met meerdere laagjes, één dikkere laag of neem een korte bolero mee. Zo weet je zeker dat je het niet koud krijgt op een frisse zomeravond.

Casual look

Naast elegante maxi jurken heb je deze zomerjurkjes ook als musthave voor iedere dag. Een middagje op het terras, een dagje shoppen of een uitje met de familie; een casual maxi dress kan hierbij niet ontbreken. Je voelt je er vrouwelijk, stijlvol en comfy in. Deze maxi jurken heb je in effen kleuren, met tekst of met prints. Ze zijn vaak gemaakt van katoen voor een alledaagse, streetstyle uitstraling. Styl je outfit makkelijk met je favo sneaker of een leuk slippertje.

Beachy dress

Ga je naar het strand, kies dan voor een maxi dress van rayon of zijde. Deze stof is dun en lekker luchtig. Ideaal dus om eens lekker uit te waaien op het strand! Bovendien kun je allerlei soorten maxi dresses dragen op het strand: hier is niets te gek. Denk aan een doorschijnende stof, cut-outs of een split aan de onderkant. Ook opvallende patronen en felle kleuren mogen niet ontbreken. Het is zomer, leef je uit!

Bekijk hieronder 15 ontzettend leuke maxi jurken uit de YouStyle shop. Zit de perfecte voor jou er niet bij? Bekijk dan de hele collectie en shop je favoriet!

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.