Menu
De perfecte jurk voor jouw figuur

Draag je graag jurkjes maar ben je benieuwd welke jurk nou écht het beste bij jouw figuur past? Online is het shoppen van de juiste jurk net wat lastiger dan wanneer je in de winkel alle tijd hebt om je favoriete jurkje te passen. Maar gelukkig zijn er ook een aantal handige trucs die jou helpen om de perfecte jurk voor jouw figuur online te scoren. Watch & learn!

Kijk eerst naar je lichaam: wat valt je op? Heb je brede schouders of juist brede heupen? Heb je lange of juist korte benen? En kijk vervolgens welke delen je mooi vindt aan jezelf en waar je het accent op zou willen leggen.

Jurk met tailleriem

Vrouwen met een recht bovenlichaam en langere benen hebben een zogenaamd recht figuur en kunnen met een riem meer taille creëren. Een jurkje met een tailleriem is daarom perfect voor jou, maar ook een jurk met een strakker bovenlijf past mooi bij jouw figuur.

Off-shoulder

Voor vrouwen met vollere borsten en heupen en een wat slankere taille is een off-shoulder dress de perfecte jurk! Maar ook een jurkje met een wijdere hals en kleine prints staan jou fantastisch.

V-hals jurk

Heb je weinig taille en slanke benen maar ben je rond je buik en borsten wel iets voller? Probeer dan de nadruk op je smalle taille te leggen met bijvoorbeeld een cocktailjurk met V-hals. Met een paar killer heels of sportieve sneakers eronder is jouw outfit meteen compleet.

A-lijn

Slanke benen, brede schouders en volle borsten en billen? Een subtiel A-lijn jurkje past perfect bij jouw figuur! Door dit model lijken je heupen namelijk minder breed. Draag er een paar mooie hakken of juist stoere bikerboots onder en je bent ready to go.

Terug naar Tips & Tricks