Menu
De perfecte jeans short voor jouw figuur

De eerste zonnestralen komen weer tevoorschijn, de zomer komt steeds dichterbij. It’s almost that time of the year again! Wist je dat je huid het snelst verkleurt door deze eerste zonnestralen? Een extra reden om onze blote benen binnenkort weer te showen. En met welk item kan dat nou beter dan een jeans short?

Jouw perfecte fit

Short jeans behoren zo lang als we ons kunnen herinneren bij het modebeeld. Hotpants voor dames zijn een van dé zomer must haves. Net zoals bij andere jeans is het belangrijk dat je de juiste fit kiest voor jouw figuur. Ga je voor een skinny of een loose fit? Of kies je voor een short jeans met een lekker drukke print? Voor welke jeans short je ook kiest, zorg er altijd voor dat je rekening houdt met jouw figuur.

Long legs give the best view

Heb jij benen van een topmodel, maar wil je hier niet al te veel nadruk op leggen? Kies dan voor een jeans short met lagere taille. Wanneer je juist trots bent op je ellenlange benen kan je hier extra nadruk opleggen met een high waist hotpants voor dames. En je mag er zéker trots op zijn! Want... long legs give the best view.

Kort maar krachtige benen

Als je je korte benen langer wil laten lijken, is een high waist short jeans je best friend. Het zorgt voor optisch bedrog waardoor het de illusie geeft dat je heupen en benen al hoger beginnen. Show them legs girl!

Embrace your curves

Wanneer je geblessed bent met mooie rondingen wil je deze natuurlijk al te graag laten zien. Guess what.. Ook voor dit lichaamstype is een high waist uitermate geschikt. Als je je curves nóg meer wil accentueren kan je een riempje of ceintuur dragen. Grote zakken op de billen geven ook de illusie van een extra curvy achterwerk. Zowel een skinny als een loose fit passen prachtig bij dit figuur.

Not so curvy

Wil je graag meer volume creëren? Kies dan (wederom) voor een high waist! Ook jij kan extra volume krijgen door te kiezen voor een short jeans met grote kontzakken. Of ga voor een jeans short in een felle kleur, met printjes of andere extra drukke versiering zoals franjes.

Ben jij al in bezit van een jeans short voor komende zomer? Bekijk het ruime assortiment van YouStyle en bestel jouw jeans short hier!

Terug naar Style tips