Menu
De perfecte herfst aesthetic

Voor alles is er een seizoen - dit geldt net zo goed voor mode als voor al het andere in het leven. Mode verdeelt zichzelf in seizoenen die soms moeilijk te volgen zijn.

Must haves: Herfstmode

Om het je makkelijker te maken, hebben we een lijst gemaakt met de belangrijkste kledingstukken die je nodig hebt voor de herfstperiode. Het mooie van deze stukken is dat ze met veel verschillende dingen kunnen worden gecombineerd, waardoor je verschillende herfst-looks kunt creƫren.

1. Donkere broek

Een donkere broek is het perfecte item om je te helpen bij de overgang naar herfstmode. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur zoals zwart, grijs of diep indigo die je gemakkelijk kunt combineren met alles.

2. Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn een klassieke keuze voor de herfst en kunnen de perfecte aanvulling zijn op de garderobe van elke vrouw. Je kunt enkellaarsjes combineren met een legging voor een casueel outfit die er tijdloos en schattig uitziet in de stad, of je laarsjes stijlen met een jurk voor een stijlvolle look die je kunt dragen voor een avondje uit. Enkellaarzen zijn ook makkelijk te combineren!

3. Wollen jas

Een wollen jas houdt je altijd warm tijdens de koudere maanden. Een wollen jas is een geweldig laagje dat je gemakkelijk kunt combineren met een coltrui of een licht vestje. Of je nu een legging aantrekt of je kleedt voor een formele gelegenheid, is een wollen jas een slimme keuze. Combineer je jas met een spijkerbroek en kniehoge laarzen voor een moeiteloos chique stijl. We raden aan om de jas in een neutrale kleur te krijgen, zoals bruin, beige of zwart.

4. Sjaals

Sjaals zijn een geweldige manier om je outfit leuk en modieus te maken. Voor de herfst, blijf bij dichtere stoffen zoals wol, alpaca of kasjmier. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur om gemakkelijk te matchen met de rest van je look.

5. Blazer

Als je blazer collectie erg ontbreekt, is de eerste stap in dit alles het kiezen van een of twee eenvoudige opties waarvan je weet dat je ze week na week kunt dragen. Klassiek zwart, beige of geruit zijn allemaal geweldige plekken om te beginnen. Op dit moment zijn oversized stijlen vooral in de mode, maar een goed getailleerde blazer raakt nooit uit de mode.

6. Leren jas

Deze veelzijdige jas is een must-have als de temperaturen kouder worden. Op de vooravond van koud weer is een leren jas - echt of nep - een must-have stuk in ieder garderobe. Een chique toevoeging voor elke outfit, het is ook de meest stijlvolle en veelzijdige manier om warm te blijven als de koude herfsttemperaturen toeslaan.

Terug naar Style tips