Menu
De perfecte body voor jouw body

Vrouwelijk, stijlvol en sexy, oftewel de bodysuit, of de body. Steeds meer vrouwen geven zich over aan dit prachtige item, en terecht! Het is namelijk een echte must-have. Wil jij weten of de body wat voor jou is en hoe je hem zou moeten dragen? Lees dan gauw verder.

Een echte must have

Een bodysuit is een echte must-have. Het is een mooie en een goede aanvulling op je andere ondergoed, maar dat niet alleen. Durf te pronken met je bodysuit en laat het onderdeel worden van je outfit. Een body is een one piece item en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. De body wordt vaak gedragen om een slanker silhouet te creëren. Het kan zowel als ondergoed en als onderdeel van je outfit gedragen worden. Draag bijvoorbeeld een bodysuit onder een jeans. Het is ongelooflijk comfortabel en je hoeft je geen zorgen te maken over het tonen van je ondergoed wanneer je bukt of gaat zitten.

Welke body past nu bij mijn body?

Veel meiden zien een body alleen maar als iets sexys, maar niet perse als iets casuals. Dit is een grote fout, want een body is juist hartstikke elegant, stijlvol en vooral vrouwelijk. Je kan het eigenlijk zo sexy maken als je zelf maar wilt. Het is een enorm veelzijdige top, die je overal wel mee kan combineren. Ben jij meer into casual en comfort? Ga dan voor de shirtbody. Dit zijn voornamelijk simpele, comfortabele modellen die in het zwart en wit komen, met een lange of korte mouw en ze zijn vaak van katoen. Deze basic is erg trendy te combineren met een flared jeans, netjes genoeg voor een dagje op het kantoor, comfy genoeg om de hele dag in rond te bazuinen. Een kanten body daarentegen is juist weer heel vrouwelijk en sexy. Deze zijn meestal ook gemaakt van een transparant stofje zoals kant of mesh. Ga jij voor die extra sexy look? Denk dan aan de kleur rood, en spannende cut-outs, wil jij het juist meer classy houden? Ga dan voor een klassieke zwarte body en combineer hem met een nette blazer en een pump. Heb jij een wat vollere body? Ga dan voor een zwarte body, met daar over heen een semi-transparante oversized blouse. Hiermee creëer je de illusie dat je taille smaller is;)

Terug naar Must haves