Menu
De perfecte bikini shoppen!

De zon begint steeds meer te schijnen en dat betekent dat wij ons klaar kunnen maken voor heerlijke dagen aan het strand of langs het zwembad! Hierbij hoort dan natuurlijk ook een perfecte en mooie bikini. De heb je vast al in de kast liggen, maar als het aankomt op bikini's kun je er nooit genoeg hebben! Ook zal de ene vast wat beter staan dan de andere. Een nieuwe bikini uitkiezen kan daarom ook soms lastig zijn. Wij weten dit maar al te goed en hebben daarom tips waarmee jij de perfecte bikini voor jouw figuur shopt!

Tenger figuurtje, easy te stylen

Heb je niet echt een opvallende taille en zijn je borsten en billen ook niet heel opvallend? Je kunt dan in principe alles aan, lekker makkelijk! Let er wel op dat er iets gebeurt, de rondingen die je hebt kun je gerust met lef benadrukken. Tankini's, gave printjes of mooie strepen zullen jou prachtig staan!

Klein buikje? Draag gerust een bikini!

Ben je over het algemeen heel strak, maar heb je een klein buikje waar je een beetje onzeker over bent? Heel begrijpelijk, hoewel een klein buikje ook laat zien dat jij lekker van je leven geniet! Je buikje kun je gerust in een mooie bikini laten zien aan het strand. Probeer echter de nadruk te leggen op bijvoorbeeld je borsten. Dit doe je gemakkelijk door een basic bikinibroekje te combineren met een opvallend bikinitopje. Denk aan fringes, een leuk printje of een leuk wrap around halter topje!

Zandloper, benadruk je rondingen!

Smalle taille, ronde billen grote borsten? Een zandloperfiguur is volgens velen het ideale figuur, dus je mag er zeker wel trots op zijn. Je hebt dan ook meerdere pluspunten waar je mooi het accent op kunt leggen. De meeste bikini's zullen dan ook bij jouw figuur passen. Voor een mooie balans vermijd je een te klein bikini topje (hierdoor lijken je borsten nog groter) en bikini shorts (deze zorgen dat je billen groter lijken). Een haltertopje staat prachtig, net zoals een simpel bikinibroekje dat je aan de zijkanten met touwtjes vastknoopt. Als je je borsten en billen op deze manier mooi bedekt, benadruk je direct ook je prachtige smalle taille!

Fijntjes bovenop en mooie billen!

Heb jij mooie ronde billen om jaloers op te zijn? Super mooi, maar de perfecte bikini shoppen kan dan wellicht wat lastig zijn. Toch kun je heel gemakkelijk je figuur (en je billen) optimaal showen in een bikini. Kies voor een klein maar fijn broekje, liefst in een effen kleurtje. Of een simpel broekje dat je aan de zijkant strikt! Deze zorgt voor optimale buns! En omdat je bovenkant smal is, kun je helemaal los gaan qua bikinitopje! Opvallende prints, ruffles of een aparte vorm? Go for it!

Volle boezem met een smaller onderlichaam?

Je voorgevel is jouw grote pluspunt! Een mooi passend bikinitopje vinden kan wellicht wat lastig zijn. Ondersteuning is natuurlijk heel fijn. Ga daarom voor een beugel bikini of een stevige bandeau, liever dan een basic triangeltopje. Voor mooie balans kun je qua bikinibroekje meerdere kanten op, een leuke short of hipster staan bijvoorbeeld heel flatteus. Een effen top en een broekje met toffe print kan met jouw figuur zeker gemakkelijk!

Shop hieronder gemakkelijk al je perfecte bikini's en maak gebruik van onze tips voor de ideale look!

Terug naar Shopping