Menu
De nieuwe fashion trends van 2020

De modellen op de catwalk stelden ons al eerder op de hoogte van het feit dat, zowel de lente- én de zomertrends van 2020, veelbelovend zullen gaan zijn. Zo maakt de geliefde trenchcoat een comeback, worden leren items niet langer meer als ‘wintertrend’ beschouwd en reizen we ook aankomende seizoenen weer een stukje terug in de tijd, ditmaal naar de jaren ‘70.

De trenchcoat

Waar de little black dress een echte klassieker is wat jurken betreft, is de trenchcoat een ware must-have voor aan je kapstok. Waarom? Omdat deze jas eigenlijk iedereen goed staat, hij makkelijk te combineren is en daarbij ook nog eens heerlijk zit. Ook accentueert deze jas je taille, laat hij je schouders sterk, maar toch vrouwelijk ogen, en worden ook je curves niet aan hun lot overgelaten.

Denim + denim = trendy

Hoewel we tientallen jaren geleden een massale afkeer ontwikkelden tegen zowel wit-op-wit, als denim-op-denim, is het dit jaar weer een regelrechte trend. Van jeans tot spijkerjas en van denim blouse tot rok, het kan allemaal. Ook, en juist, op elkaar.

De iets minder korte, korte broek

Menig fashion-icon gaf er al aan toe: de bermuda, die dit jaar weer hot en happening is, beschikt eigenlijk over de sexappeal van een stuk karton. Echt makkelijk combineren is het dus niet, maar mooi is het wel! Mits je het goed doet, dan. Combineer de bermuda, die een stukje langer is dan de korte broek die we gewend zijn, met een klassiek item, zoals een overhemd of blazer, gooi er een paar hakken onder, et voilâ.

Dressed like a lady

Hopelijk heb je hem nog liggen, want ook het overhemd maakt een terugkeer, en wordt aankomende seizoen weer massaal gedragen. Een beetje (lees: mega) oversized mag ‘ie wel zijn, en ook een nonchalant opgerolde mouw is hipper dan hip. Het liefst zo eentje die oogt alsof je hem uit de kast van je opa geplukt hebt, namelijk, zo klassiek mogelijk. Mocht je hem daar niet kunnen vinden, dan vind je de tofste modellen bij Studio Anneloes.

Terug in de tijd

Om de look af te maken, kun je jouw overhemd combineren met een toffe blazer. Regelmatig maken we namelijk, ook wat onze kledingkeuzes betreft, een reisje terug in de tijd. Precies dát, is ook dit jaar het geval, want de blazer anno 1970 is weer helemaal in. Ook de wat nettere blazer, zoals de Helena Hart blazer, is dit jaar een musthave voor aan jouw kledingrek.

Terug naar Advertorial