Menu
Dé najaarstrend die past bij jouw sterrenbeeld

Ook voor aankomend seizoen zijn de nieuwste trends alweer volop gespot. Luipaard, stipjes, jeans en lakleer: allemaal trends voor aankomend seizoen. Maar kan jij niet kiezen welke trend jouw favoriet is? Kijk welke trend bij jouw sterrenbeeld past en shoppen maar!

Ram (21 maart t/m 20 april)

Het sterrenbeeld ram staat voor ondernemend en gezelligheid. De ram is het liefst comfortabel gekleed en daarom past een gebreide trui goed bij jou! Gebreide truien (en vesten) zijn erg populair en zien we tegenwoordig in allerlei varianten terug. In een opvallende kleur, met details of basic: welke kies jij?

Stier (21 april t/m 21 mei)

Stieren zijn erg betrouwbaar, zijn echte doorzetters en zullen daarom niet gemakkelijk opgeven. Welke trend hier goed bij past? De hoge kraag! Ga voor een lekker warme trui of longsleeve met een hoge kraag, combineer 'm met een leuke jeans en laarsjes en je look is al compleet.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen willen er áltijd op hun best uitzien en houden dus echt niet van een saaie outfit! De trend die bij dit sterrenbeeld past is dan ook statement sieraden waarmee jij iedere outfit tot een succes maakt.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Gek op avontuur en vooral heel vrouwelijk: dat zijn de kreeften! Kreeften laten graag hun vrouwelijkheid zien en daar is de stipjestrend dé oplossing voor. Ga voor een polkadot blazer, trui met stippen of ga voor een opvallende stipjesbroek voor een on-trend look.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

De leeuw houdt wel van een beetje aandacht en staat daarom ook graag in de spotlights. Maar daarnaast is de leeuw ook erg creatief. De trend die hier het beste bij past? Rood! Deze knalkleur valt lekker op en is dé kleur van najaar 2017. Deze kleur gecombineerd met jouw zelfverzekerde uitstraling zorgt ervoor dat je zeker zult shinen!

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Georganiseerd, alles op orde en kieskeurig bij hun keuzes: de kenmerken van het sterrenbeeld maagd. De trend die daarom perfect bij jou past zijn de muiltjes. Deze handige instappers zorgen ervoor dat iedere outfit nét dat beetje meer uitstraling krijgt en meteen verandert van casual naar stijlvol.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Weegschalen houden ervan om dingen te bewonderen en te koesteren en hebben vooral een hele enthousiaste persoonlijkheid. De trend die bij dit sterrenbeeld past is een opvallende tas! Een crossbody in een opvallende kleur, een handtas met opvallende printjes of een schoudertas met opvallende details maken iedere outfit compleet.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Mysterieus en intens: de schorpioen! De trend die hier het beste bij past? De sockboots! Deze laarzen lijken net een soort sokken die soepel om je been vallen en vooral een paar met een beetje glitter passen perfect bij de schorpioen!

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Boogschutters zijn nieuwsgierig, optimistisch en willen graag vrij zijn in de dingen die zij doen. Een jurk met een vrolijke print past hier perfect bij.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Steenbokken hebben graag een professionele houding en zijn erg ambitieus. Daarom past de ruitjestrend helemaal bij dit sterrenbeeld. Ga voor een ruitjes blazer, ruitjes broek of ruitjes shirt en je creëert meteen een professionele houding.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Watermannen zitten vol met energie, zijn eigenwijs in de keuzes die ze maken en zijn altijd op zoek naar iets nieuws. De trend voor watermannen? Shirts met een opvallend logo!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen zijn altijd enthousiast, hebben een speelse persoonlijkheid en zijn erg creatief. De trend die hierbij past: een midi skirt! Ga voor een casual midi skirt of een midi plooirok om je outfit extra speels te maken.

Voor het gemak zetten wij een aantal trends uit onze shops voor je op een rijtje. Happy shoppings!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.