Menu
De mooiste kerstjurken voor de feestdagen

De dagen worden weer korter en de nachten weer langer en bovendien komen de feestdagen steeds dichterbij. Tijdens de feestdagen wil je er altijd feestelijk en chic uitzien. Door de rare periode waarin we nu leven bestaat er een grote kans dat de feestdagen dit jaar anders zullen zijn dan andere jaren. Wellicht ging je in voorgaande jaren naar een fancy restaurant of kwam je met de hele familie samen. Dit jaar zal je het voornamelijk thuis gezellig moeten maken met een kleine groep mensen. Maar dit betekent niet dat je geen reden hebt om voor een nieuwe kerstoutfit te gaan shoppen! In deze blog lees je tips over de mooiste materialen voor jouw kerstjurk. Laat je inspireren! Ga jij dit jaar voor een sprankelende glitterjurk of wordt het toch de altijd stijlvolle Little Black Dress?

Glitters

De feestdagen zijn een goede reden om eens flink uit te pakken met je outfit. Glitters mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een lange of korte kerstjurk met glitters. Houdt je ervan om op te vallen? Kies dan een lange kerstjurk met gekleurde glitters, bijvoorbeeld goud of bordeaux rood. Houdt je ervan om uit te pakken, maar wil je niet zo zeer opvallen? Dan kun je kiezen voor een kortere kerstjurk met bijvoorbeeld zwarte glitters. Het is mooi als glitter kerstjurken worden gecombineerd met subtiele accessoires. Denk aan een mooie ketting en een mooi paar oorbellen. Je wil natuurlijk niet dat jou glitter kerstjurk overschaduwd wordt door de gekozen accessoires.

Fluweel

Als je aan kerst denkt, denk je aan fluweel. Fluwelen kerstjurken zijn en blijven een mooie optie om in te stralen tijdens de feestdagen. Een fluwelen kerstjurk in de kleuren rood, groen of blauw laten jou opvallen tussen de rest. Bovendien voelt het fluwelen stof heerlijk aan. Combineer jou fluwelen kerstjurk met een mooi paar pumps of lakschoenen voor de ultieme kerstoutfit. Mooie sieraden zoals een ketting, grote oorbellen en een mooie armband maken het verschil.

Kant

Een prachtige kanten kerstjurk is sensueel en elegant. Nu hoef je niet meteen een kerstjurk te kiezen die volledig van kant gemaakt is, een klein stukje kant kan al veel doen voor jou outfit. Het oogt feestelijk en sexy. Kanten kerstjurken zijn er in iedere kleur te vinden. Of je nu houdt van donkere kleuren of lichte kleuren, voor iedereen is er wel een kanten jurk die past. Steek je haar eens mooi op voor een extra feestelijke look. Een paar pumps maken je kerstoutfit helemaal af.

Satijn

Een glanzende outfit doet het altijd goed. Het is feestelijk, classy én sexy. Bovendien zitten satijnen jurken meestal niet strak aangesloten, wat erg fijn kan zijn tijdens de kerst. Want laten we eerlijk zijn: met kerst eten we altijd net iets te veel. Doordat satijnen jurken niet zo strak aangesloten zitten kan jij je buikje verbergen en past er ook nog eens meer in je buik! Je kan je satijnen kerstjurk combineren met een paar pumps, maar ook met sportieve gympen of laarsjes. Ook is het goed te combineren met een mooie blazer of een ander soort jasje. Als jij de show wilt stelen tijdens de feestdagen, zijn satijnen kerstjurken echt iets voor jou.

Little Black Dress

Iedere vrouw heeft er een nodig: een little black dress. Als je er feestelijk en sexy uit wilt zien, maar niet teveel wilt opvallen zijn zwarte kerstjurken perfect voor jou. Je ziet er chic en classy uit, zonder dat je er meteen uitspringt. Je kunt je outfit extra feestelijk maken door een aantal opvallende accessoires toe te voegen.

Weet jij al wat voor kerstjurk je gaat dragen tijdens de kerst dit jaar?

Terug naar Style tips