Menu
De mom jeans: hoe stijl je hem

De skinny jeans is tegenwoordig niet meer de enige soort spijkerbroek waar iedereen in loopt. Vele van ons hebben ook een Boyfriends jeans of flared jeans in de kast liggen. Echter is er nog een andere broek die de laatste tijd erg trendy is. De mom jeans is weer helemaal terug!

Wat is eem momjeans?

Deze stoere broek is een broek die een beetje een baggy denim gevoel geeft aan de look. De broek heeft weinig stretch en de taille loopt hoog op. De naam van deze broek is te danken aan de Amerikaanse moms in de jaren '80 en '90. Zij droegen deze broeken namelijk heel veel rond die tijd. Wij begrijpen nu wel waarom deze moeders deze broeken zoveel droegen. De broek zit enorm fijn door een losse fit en de hogere taille zorgt ervoor dat oneffenheden weg gewerkt worden. De broek kan tegen een stootje wat natuurlijk ook erg fijn is. Wij leggen je in deze blog uit hoe je deze mom jeans kunt combineren.

Een mom jeans combineren

Je kan jezelf afvragen hoe je dan deze momjeans moet mixen zodat je toch een trendy outfit aan hebt. Eigenlijk is dit ook erg makkelijk. Zo kun je deze hoge broek met rechte broekspijpen op vele verschillende manieren stylen. Wil jij voor een stoere look gaan? Draag de broek dan met een blouse die je in je broek stopt en draag hierover een leren biker jack. Maak je outfit compleet met een tasje en een paar heels.

Daarnaast kun je hem ook dragen met een lange colbert, een blouse een een paar loafers. Hierdoor krijg je het idee dat het geïnspireerd is op een mannelijke look. Door een paar prachtige sieraden toe te voegen, krijg je de perfecte combinatie.

Als laatste is een mom jeans ook goed te mixen met een strak t-shirt en een paar toffe laarzen. Hierdoor creëer je een stoere en toch vrouwelijke look. Er zijn dus genoeg manieren om een mom jeans outfit te maken!

Kies je favoriete broek uit en maak je mom jeans outfit compleet!

Only - Only Spijkerbroek Dames - Dames - W27_L32 Only - Only Spijkerbroek Dames - Dames - W27_L32 v.a. € 39,99.- Bekijk product via bol.com
donkerblauwe spijkerbroek maat 38 dames donkerblauwe spijkerbroek maat 38 dames v.a. € 14,99.- Bekijk product via bol.com
Cargo spijkerbroek maat M dames Cargo spijkerbroek maat M dames v.a. € 49,95.- Bekijk product via bol.com
Spijkerbroek streep zwart -Papillon-98/104-spijkerbroek meisjes Spijkerbroek streep zwart -Papillon-98/104-spijkerbroek meisjes v.a. € 26,75.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..