Menu
De minimalistische armbanden

Less is more en dat geldt ook voor de sieradentrend van dit moment. Geen opvallende, grote of brede armbanden met veel details meer. Het is tijd voor schattige en fijne armbanden die je look helemaal afmaken deze dagen. Minimalistische armbanden met een hartje, bloemetje, rondje of zelfs, simpel maar stijlvol, zonder een figuurtje of hangertje. Deze armbanden zijn eindeloos te combineren en daardoor onmisbaar bij je dagelijkse outfit.

Het leuke aan deze bescheiden armbandjes is, dat je de ene dag 5 verschillende tegelijk draagt en de andere dag ga je voor een zachte look met maar één schattig armbandje. Daarnaast kun je deze armbandjes ook nog combineren met een opvallend horloge of andere accessoires; zo krijg je iets meer het statement-effect. Helemaal leuk als je naar een feestje gaat!

Wij hebben alvast een aantal geweldige minimalistische armbanden voor je uit de shop geselecteerd. Benieuwd naar de gehele collectie of op zoek naar andere sieraden? Bekijk alles hier.

NOTFOUND

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.