Menu
De leukste tassentrends van 2017

Ze zijn onmisbaar in het leven van een vrouw en ik denk dat menig vrouw er nooit genoeg van krijgt. Je raadt het waarschijnlijk al.. ik heb het natuurlijk over tassen! Naast alle andere trends zijn er ook dit jaar weer nieuwe trends voor tassen opgedoken. En daar worden wij héél blij van! Ieder seizoen vraagt weer om een nieuwe tas, toch? Daarom hebben wij de leukste tassentrends van 2017 voor je op een rij gezet. En om het voor jou extra makkelijk te maken hebben we alvast de leukste tassen uit onze shop gefilterd. Get inspired!

Bucket bag

Je kent 'm wel. Die sporttas van vroeger die je dicht kon trekken met van die touwtjes. Nou, deze tas lijkt daar een beetje op! Tegenwoordig is 'ie in een modieus jasje gestoken en een ware trend. Vorige seizoenen was de bucket bag niet weg te denken uit het modebeeld en ook dit jaar blijven we 'm zeker zien.

Prints

Ook tassen met prints zijn dit jaar een echte must met als hoofdrol de dierenprint. Vooral slangenprints doen het goed dit jaar en ook andere reptielenprints in de vorm van een tas zullen we aankomende seizoenen veel spotten.

Naast dierenprints zijn ook bloemen, oogjes en regenboogkleuren een ware trend dit jaar. Niets is te gek op het gebied van tassen dus ruil die casual shopper maar in voor een echte eyecatcher!

The bigger, the better

Grote tassen zijn helemaal hot dit jaar! Ga voor een XL tas aan je schouder of in je hand en neem al je spullen overal makkelijk mee naartoe. Dit jaar geldt: the bigger the better waarmee je lekker kunt overdrijven. Erg praktisch én on-trend. Wat willen we nog meer?!

Mini bag

Het is niet de meest handige trend maar oogt wel schattig: mini bags. Handig tijdens een dagje shoppen of als je naar een feestje gaat. Klein tasje, grote trend! We love it.

De rugtas

Voor wie dacht dat een rugzak alleen als schooltas kan worden gebruikt heeft het mis. Die tijd is gelukkig voorbij en daar zijn wij blij mee! Leuke prints en designs maken het item een echte trend en het zorgt voor een modieuze toevoeging aan je outfit. Go get yours!

Tip voor de echte fashionista's onder ons: volg de trends uit New York door je rugtas gewoon in je hand te dragen. Tenzij je haast hebt natuurlijk, dan is valsspelen wel toegestaan :-).

Stevige, grote hengsels

Tijdens je zoektocht naar (weer) een nieuwe tas zul je ongetwijfeld tassen met stevige, grote ronde hengsels tegenkomen. Klinkt misschien gek, maar geloof ons: ze zien er écht fantastisch en heel modieus uit.

Terug naar Trend watch