Menu
De leukste prints van dit voorjaar

Nu de lente is begonnen kunnen we langzaam maar zeker onze garderobe gaan switchen van winter naar lente. Ruil die dikke truien en wollen stofjes maar in voor dunne en luchtige kleding en vooral leuke voorjaarskleuren en prints. Verlang jij ook zo naar wat meer kleur en prints in je kast? Dat komt dan goed uit! Dit modeseizoen zijn prints namelijk helemaal hot. En dan vooral prints waar je meteen vrolijk van wordt. Streepjes, veel kleuren, bloemen en stippen: het mag allemaal dit seizoen. Wil je weten welke prints het dit seizoen helemaal gaan maken? Wij zochten het voor je uit en zetten de leukste prints van dit voorjaar voor je op een rij.

Beestachtige prints

De klassieke panterprint blijft ook dit voorjaar een trendy printje. Van de standaard leopard print tot animal prints in verschillende kleuren: het kan allemaal dit voorjaar. Combineer deze print eindeloos en laat het modebeest in je naar boven komen :-).

Regenboogstreepjes

De streep is een klassiek printje welke al jaren in is en waarschijnlijk ook nog heel wat jaren een trend blijft. Streepjes zijn dan ook niet uit het modebeeld weg te denken en komen ieder seizoen in een trendy variant voor. Dit voorjaar zien we streepjes in alle kleuren van de regenboog en in verschillende diktes voorbij komen. Zelfs streepjes gecombineerd met streepjes kan gewoon.

Gingham

Deze zwart-wit geblokte print wordt ook wel dé print van 2017 genoemd en wij begrijpen helemaal waarom! Deze print is heel eenvoudig te combineren: met denim, kleur, zwart, wit of grijs het kan gewoon allemaal. Een echte musthave die zeker niet in je garderobe mag ontbreken dit voorjaar.

Bloemen

Ook weer zo'n printje waar we al snel vrolijk van worden: de bloemenprint. Al jaren favoriet in modeland en zo ook dit voorjaar. Niet alleen op kleding, maar ook op diverse accessoires zoals schoenen en tassen zullen we deze print dit voorjaar veel gaan zien.

Stippen

Van groot en klein tot smal en breed; niets is te gek dit voorjaar wat stippen betreft. Deze print valt leuk te combineren met een jeans en bikerjack of ga voor een jurkje met allerlei verschillende stippen voor een trendy look.

Blauw met witte streepjes

Deze print doet je misschien een beetje denken aan zo'n klassieke pyjama, maar geloof ons: dit seizoen is 'ie helemaal hot! Blauw met witte streepjes zien we dit voorjaar terugkomen in blouses, tops, jurken, rokken en broeken. We love it!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.