Menu
De leukste, niet-zo-standaard jeans van nu

We kennen het allemaal wel: dat moment dat je een spijkerbroek wilt dragen, maar je absoluut geen zin hebt in die ongelooflijke, standaard jeans. Je hebt 'm al tig keer aangehad en het maakt je outfit net iets te basic en boring. In een rokje of jurkje heb je vandaag ook geen zin of misschien past dit zelfs helemaal niet bij de gelegenheid waar je naar toe gaat. Om je outfit wat op te fleuren en minder basic te maken, hebben wij een aantal soorten jeans voor je die je look niet zo standaard maken.

Van bloemen tot kant

Dé broek die je outfit extra vrolijk, schattig en vooral summer ready maakt is de jeans met geborduurde bloemen en figuurtjes of met bescheiden kant. Helemaal in dit seizoen, dus je ziet het op iedere soort broek terug. Bijvoorbeeld op de skinny jeans of boyfriend jeans. Je kunt dus zelf je favoriete broek kiezen waarin jij je het beste voelt en die je outfit net wat extra touch geeft.

Denim patches

Nonchalant en stoer is de streetstyle jeans met patches. Hiermee kun je dagelijks de straat op. Denim patches maken je outfit bijzonder en geven je een eigen stijl. De echte musthave van nu dus.

Flared jeans

Geen zin in drukke borduursels of eigenwijze patches? Ga dan voor de flared jeans. Deze broek met wijde pijpen is weer helemaal terug van weggeweest en modieuzer dan ooit! Door de hoge taille, de wijde pijpen en de stretchstof is de flared jeans zó comfortabel dat je 'm liever nooit meer uit trekt.

Inspiratie nodig? Hieronder hebben wij een aantal van deze prachtige jeans voor je op een rijtje gezet.

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.