Menu
De leukste fashion apps op je iPad

Ben je een modefreak en wil je op de hoogte blijven van de laatste trends? Wij hebben de top 3 inspiratie apps die je kunt gebruiken op je iPad. Op een iPad heb je net meer scherm en kun je de kleinste details nauwkeurig zien!

Top 3 fashion apps

Wil je graag inspiratie op doen als het gaat om kleding? Dan is het handig om een aantal apps op je tablet te hebben staan. Wij vertellen je graag welke inspiratie apps je zeker op je iPad moet downloaden!

1. Fashionchick

Fashionchick is een online platform met de leukste mode, lifestyle en beauty tips. De musthaves en mustknowns uit de modewereld worden hier besproken. Dit platform zit vol met inspiratie en je vindt er ook nog de leukste artikelen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van mode. Dan ben je bij Fashionchick aan het juiste adres.

2. Pinterest

Pinterest is een bekende inspiratie app waarbij je je eigen bords kunt maken en delen met andere. Bewaar de leukste ideeën en maak je eigen fashion-bord. Daarnaast kun je andere gebruikers volgen en met ze connecten!

3. We Heart It

Deze app is vergelijkbaar met Pinterest. Alleen vind je hier meer exclusievere content. Denk aan video’s, foto’s en artikelen over je favoriete modeontwerper. Je vindt er vele artikelen over beauty en mode. Creëer je eigen moodboard en deel artikelen om andere te inspireren!

Ben je op zoek naar een iPad om gebruik te maken van deze apps? En wil je de beste deal scoren? Dan is het handig om te kijken naar een refurbished tablet. Een refurbished tablet is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens beter voor het milieu.

Piquadro Blue Square iPad Air/ iPad Crossbody Bag Black Piquadro Blue Square iPad Air/ iPad Crossbody Bag Black v.a. € 148,90.- Bekijk product
Holster iPad HL Holster iPad HL v.a. € 37,00.- Bekijk product
Piquadro Blue Square Mono Sling iPad Pro 9.7"/ iPad 11" Blue Piquadro Blue Square Mono Sling iPad Pro 9.7"/ iPad 11" Blue v.a. € 159,26.- Bekijk product
Tas voor iPad voor 9-11 inch, iPad Air 2023, iPad tassen 10,9" accessoires voor tablets iPad Air 4, 10,2", schoudertas voor tablets, tablet schoudertas voor YKK ritstas (blauw) Tas voor iPad voor 9-11 inch, iPad Air 2023, iPad tassen 10,9" accessoires voor tablets iPad Air 4, 10,2", schoudertas voor tablets, tablet schoudertas voor YKK ritstas (blauw) v.a. € 48,00.- Bekijk product

Refurbished iPad

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Een gereviseerd tablet is goedkoper dan een nieuwe tablet in de winkel. Doordat je de iPad een tweede kans geeft, help je het milieu ook een handje mee. Bij het hergebruiken van een tablet zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Daarnaast hangt er aan een refurbished iPad een goedkoop kaartje. Twee vliegen in één klap dus! Een iPad heeft een makkelijk besturingssysteem die toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast ziet een iPad er luxe uit en heb je ze in diverse formaten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een budget tablet die je kunt gebruiken met een Apple Pencil voor meer nauwkeurigheid in jouw fashion moodboards. Dan is de iPad 2018 een ideale iPad voor jou. De iPad is zowel geschikt voor zakelijk als persoonlijk gebruik. Daarnaast kun je met de TouchID vingerprintscanner gemakkelijk al je fashion foto’s veilig vergrendelen.

Jouw budget iPad online bestellen

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Een refurbished iPad wordt gecontroleerd op diverse punten, voordat deze weer op de markt wordt gezet. Bij bijvoorbeeld Refurbished.nl worden apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Wil je gebruik maken van een budget iPad om op de hoogte te blijven van de laatste mode trends? En de beste moodboards maken om andere te inspireren? Dan is een refurbished iPad ideaal voor jou!

Terug naar Tips & Tricks