Menu
De leukste denim jacks van dit moment

Al jaren staat denim bovenaan als één van de grootste trends. Denim jeans, jurkjes, blouses en blazers zien we dan ook ieder jaar weer in de nieuwste collecties verschijnen. Een denim jack is een echte modeklassieker en ook dit seizoen hoort 'ie zeker thuis in jouw garderobe. Van oversized en destroyed tot een klassiek model; dit seizoen mag alles. Combineer dit fashion statement met je favoriete outfit en je bent al ready to go. Wij laten je de leukste on-trend spijkerjacks van dit moment zien. Get inspired!

Ripped

Naast de denim jeans met gaten is tegenwoordig een destroyed spijkerjack ook helemaal hot. Draag dit verscheurde jasje voor een stoere rock en roll look met een paar gave bikerboots of sneakers en je ziet er meteen stoer én stijlvol uit.

Statement spijkerjack

Naast statement shirts kun je dit seizoen ook met je spijkerjas een statement maken. Ga voor een denim jack met een statement tekst op de achterkant en zorg dat je boodschap overkomt.

White denim jack

Naast de klassieke blauwe denim jacks zien we dit jaar ook veel witte denim jacks. Ideaal als tussenjas deze lente, want je kunt 'm makkelijk combineren én het is een echte eyecatcher. Wat wil je nog meer?!

Oversized

De laatste tijd zie je er iedere fashionista mee lopen en ook wij zijn fan van de oversized variant. Ga bijvoorbeeld voor een extra lang spijkerjack of een oversized model en je look is compleet.

Met borduursels

Ook borduursels komen we dit jaar op spijkerjasjes tegen. Van geborduurde bloemen tot dieren; het kan allemaal. Fleur iedere saaie outfit op met dit vrolijke spijkerjasje en die saaie outfits zijn verleden tijd.

Welke trend is jouw favoriet? Voor het gemak filterden wij onze favoriete denim jacks uit onze shops zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft te kiezen en je hebt 'm binnen no time in huis. Happy shoppings!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.