Menu
De leukste cocktailjurkjes

Summer is coming en dat betekent dat er veel leuke feestjes aankomen! Belangrijk zijn natuurlijk de dansjes, drankjes en hapjes. Maar wat al die feestjes echt top maakt, is het feit dat je lekker mag shoppen voor leuke nieuwe items. Feestelijk kleden kan soms lastig zijn. Je moet een goede balans hebben tussen over de top en casual. Een cocktailjurkje gecombineerd met heels, sneakers of sandalen is zeer zeker een goede outfit. Maar wat voor cocktailjurkje is dan perfect?

Little black dress

Elke vrouw zou sowieso een mooi passende, sexy doch conservatieve, little black dress in haar kast moeten hebben hangen. Een little black dress is namelijk geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt er ook eindeloos prachtige combinaties mee maken. Je hebt er dus echt wel een nodig!

Printjesss!

Je zult vast wel opgemerkt hebben dat er langzaamaan steeds meer printjes in shops te vinden zijn. Een cocktailjurk met een mooie print is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld een gezellig buitenfeestje met vrienden en vriendinnen! Durf je niet vol print te gaan? Probeer dan een subtiele en onopvallende print die een deel van het jurkje bedekt.

Kleurrijke cocktailjurkjes

Wees niet bang voor kleur! Met of zonder bruin huidje staat een gekleurd cocktailjurkje super leuk. Er zijn ook een aantal kleuren waardoor je bruiner lijkt, dat is dan al helemaal mooi meegenomen. Zoek uit welke kleuren jou het beste complimenteren en ga ervoor!

Sexy kant

Hou je wel van een beetje sexy? Ga dan voor een mooi kanten cocktailjurkje. Hou de kleur donker als je extra sexy wilt. Om het wat speelser te houden, kies je voor lace in een opvallender kleurtje. Ook is een kanten cocktailjurk tijdloos en elegant, wat het item ideaal maakt voor nettere gelegenheden.

Glittersss!

Wil je echt feestelijk gaan en net op het randje van over de top zijn? Dan kies je voor een cocktailjurkje met glitters, of een cool metallic stofje. Je bent zo zeker ready to shine & party!

Hieronder zie je onze favorieten. Shop via YouStyle snel en eenvoudig al je nieuwe cocktailjurkjes!


 

Terug naar Style tips