Menu
De leukste bikini trends voor zomer 2017

Langzaam maar zeker begint het zonnetje weer te schijnen, stijgen de temperaturen en beginnen de summer feelings al te komen. Misschien moet je nu nog helemaal niet denken aan het moment waarop je weer voor de eerste keer in bikini moet verschijnen, maar wat trends betreft kun je er maar beter vroeg genoeg bij zijn. Wel zo fijn om voorbereid aan je zoektocht naar die nieuwe bikini te beginnen. Daarom zochten wij de leukste bikini trends voor zomer 2017 voor je uit. Benieuwd welke trends dit zijn? Scroll dan snel even verder. Happy shoppings!

One-shoulder

Niet alleen in jurkjes en shirts zien we deze trend terug, ook op de bikini-afdeling zijn one-shoulders een ware trend. Met een one-shoulder bikini of badpak loop je er dit jaar ook op het strand fashionable bij. Wel slim om 'm af en toe te wisselen met een andere bikini om te voorkomen dat maar één schouder verkleurt ;-).

Ruffles

Ook weer zo'n trend die op shirts, rokjes, jurkjes en blousejes niet meer weg te denken is en dit jaar ook helemaal hot is op je bikini: ruffles. Zet deze populaire trend lekker door op het strand en shinen maar!

Halter

Deze driehoekige tops mogen ook tijdens de zomer van 2017 weer gezien worden. Nét iets anders dan vorige jaren: cut-out details, leuke printjes en doorzichtige stofjes. En zeg nou zelf; deze bikini is dé oplossing voor de liefhebbers van duiken onder ons die ook bij bovenkomst graag hun topje nog op z'n plaats hebben zitten.

Wikkeltops

Klinkt misschien lastig en je hebt er ook even wat werk mee, maar er stijlvol bijlopen met deze bikini doe je zeker! Deze zogenaamde wrap bikini's hebben onderaan de top extra lange banden die je een paar keer om je lichaam kunt wikkelen. Stijlvol én sexy. We love it!

Fringes

Tops en broekjes vol met fringes of bescheiden aan het uitende van je touwtjes; ook fringes blijven dit jaar hot. De perfecte bikini voor een bohemian vibe waarmee jij wel een zonnig dagje aan het strand volhoudt.

Low cut-out badpak

Swimsuits voor vrouwen zijn al 'n tijdje helemaal in tijdens zomerseizoenen en zo ook dit jaar. Ga je graag wat verder dan de 'basic' swimsuits? Dan is een low cut-out badpak echt iets voor jou! Behoorlijk sexy en gewaagd, maar o-zo stijlvol!

Wedding white & kant

Natuurlijk blijven we dit seizoen ook vele kleuren zien, maar ook de witte bikini's en badpakken zijn helemaal hot. En dan niet zomaar wit, maar wedding white met 't liefst een beetje kant. Kanten bikinitops en witte badpakken met kanten details; het kan allemaal dit seizoen.

En natuurlijk blijven veel kleuren en dierenprints ook dit seizoen weer helemaal hot. Kies je favoriet en shoppen maar!

 

Terug naar Trend watch