Menu
De leukste babykleding & kinderkleding merken

Natuurlijk wil je zelf op je mooist voor de dag komen, maar wanneer je kids hebt, dan wil je natuurlijk ook dat zij er op hun leukst opstaan. Wat betreft mode heb je ontzettend veel keuze, zowel voor kleine baby's als voor peuters, kleuters en tieners. Hoe ouder ze worden, hoe meer ze zelf willen bepalen wat ze aantrekken. Maar als ze nog jong zijn, dan heb jij alle fashion-touwtjes in handen. Daarom zetten we enkele fashionable babykleding & kinderkleding merken voor je op een rijtje!

Noppies

Nog voordat de kids geboren zijn, is Noppies al een merk waar je van af zou moeten weten. Ze hebben namelijk niet alleen leuke babykleding en kinderkleding, maar het is ook hét merk als je zwanger bent. De keywords van Noppies zijn duurzaam, stijlbewust, fijne materialen, mooie kwaliteit en tijdloze designs. Wat je kledingsmaak ook is, de kans is groot dat je bij Noppies zult slagen.

Vingino

Vingino is een kledingmerk waar je zowel voor de allerkleinsten als de grotere kids kunt shoppen. Denim / jeans staat centraal bij dit merk, en dat is goed terug te zien in de modieuze collecties. Deze zijn dan ook favoriet bij veel moeders en het aanbod is zeer uitgebreid. Zo vind je bij Vingino onder andere jassen, jurken, rokken, truien, broeken, jeans, zwemkleding, ondergoed en zelfs pyjama's, schoenen en accessoires. Een zeer compleet aanbod met regelmatig nieuwe collecties

Ninni Vi

Een van de populairste merken voor meisjes? Het Nederlandse merk Ninni Vi zal vast en zeker een belletje doen rinkelen. De kinderkleding van dit merk is super trendy en er heerst dan ook elk seizoen weer een heuse stormloop wanneer de nieuwe collectie in de digitale schappen ligt. Waar veel kinderkleding merken juist wat meer gematigd zijn qua unieke designs, gaat Ninni Vi altijd all in. Dit geldt ook voor de schoenen, die veelal zijn voorzien van funky printjes en metallic looks. Ook voor jongens zijn er leuke items beschikbaar, onder het label Mortenz.

Quapi

Nog een merk van Hollandse bodem: Quapi. De trendy kleding van dit merk is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 0 en 12 jaar. De collecties hebben elk seizoen weer een unieke en uniforme uitstraling, waardoor je nagenoeg alle items van de collectie gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Daarnaast zit de kleding lekker, zodat de kids er zich comfortabel in voelen en er goed in kunnen bewegen. Zowel bij moeders als kids is Quapi dus een groot succes!

Al deze merken zijn verkrijgbaar via de webshop Kixx-Online!

Terug naar Advertorial