Menu
De leger print en legergroene kleding combineren

We hebben allemaal wel verschillende soorten kleding met allerlei printjes in onze kasten hangen. Denk bijvoorbeeld aan bloemetjes patronen of de welbekende leger print. Zo hebben we in de afgelopen jaren al veel broeken met leger prints voorbij zien komen. Maar nu zijn er ook veel jasjes, truien en accessoires die deze print hebben. Wil jij voor een elegante maar toch een tikkeltje stoere look gaan? Dan leggen we uit hoe jij deze print kunt combineren!

Combineer hem met een blazer

Broeken met een leger print combineren heel mooi met met een blazer. Door het chique en stoere te combineren krijg je een mooie opvallende look die toch erg mooi is. Daarnaast kun je ook nog je outfit extra laten opvallen door een kleurtje toe te voegen aan je outfit en maak je hem af met een aantal mooie sieraden.

Plaid broeken

Het dragen van een leger jack met een wit T-shirt over een geruite broek maakt jouw outfit super chic! Hierdoor kun jij deze outfit naar vele verschillende gelegenheden dragen en kun je hem zelfs naar het werk dragen! Maak je outfit af met een paar mooie hakken of laarsjes.

Combineer hem met een kanten top

Een kanten top geeft een sexy look. Daardoor staat de combinatie van een kanten top met een leger print broek erg goed. Zorg er wel voor dat je dan voor een neutrale kleur top gaat, zoals zwart, en draag een paar stoere boots onder je broek. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je een fel item of accessoire toevoegt zodat je outfit net dat beetje extra pit krijgt.

Sweaters

Met dit weer wilt iedereen sweaters aan en deze zijn ook nog eens perfect voor deze outfit. Combineer je sweater met een mooie camo jas of jack. Een legergroene sweater staat namelijk heel goed onder zo'n jack. Daarnaast kun je gemakkelijk je outfit combineren met een fijne jeans en een stoere sneaker dragen en passen ook boots en hakken onder deze outfit.

Terug naar Style tips