Menu
Dé kleurentrends voor lente 2018

Elk seizoen zijn er nieuwe kleuren helemaal hip in de fashionwereld. De komende lenteperiode zijn er twee hele verschillende richtingen die je op kunt gaan, namelijk lichte en zachte pastelkleuren of juist hele sterke en felle kleuren. Ofcourse kun je deze twee ook heel cool combineren voor een lekker opvallende look. Sowieso is ultra violet uitgeroepen tot 'Kleur van het Jaar', dus paarstinten zul je het hele jaar door kunnen verwerken in je looks! Waarschijnlijk zul je een aantal van deze kleuren al op verschillende manieren in je kast hebben liggen. Wil jij weten welke kleuren helemaal hip zijn? Hieronder een lijstje met dé musthaves voor de komende lente!

Lavendel

Deze kleur zul je waarschijnlijk het meeste gaan zien. Afhankelijk van het item dat de kleur heeft, kan lavendel heel girly en romantisch zijn, maar ook heel strak en clean! Ook is het een kleur die mooi staat op zo goed als elke huidstint!

Paars

Aangezien ultra violet de 'Kleur van het Jaar' is, kun je paarstinten niet missen. Dit kunnen donkere of lichte kleuren zijn, wat je zelf maar wilt! Paars is hoe dan ook een easy kleur om mee te combineren.

Lichtroze en poederroze

Deze twee zijn de populairste onder alle rozetinten. Net als lavendel zijn dit kleuren die heel romantisch kunnen zijn in de vorm van een flowy jurkje, maar staan natuurlijk ook heel gaaf als strak pak met bijvoorbeeld grote donkere of metalen accessoires!

Helder blauw

Voor de dames een maxi-jurk in deze kleur en voor de heren een hemd of t-shirt, gaan echt must-have items zijn voor dit komende seizoen!

Lichtgroen, legergroen en limoengroen

Groen is net als in de lente van 2017 een hele trendy kleur. Nou ging het in 2017 vooral om wat donkerdere ware groentinten, maar 2018 draait om wat andere variaties van groen. Lichtgroen is weer een kleur die heel romantisch kan zijn, legergroen geeft aan de andere kant een hele stoere look. Limoengroen is de meest opvallende kleur die je vaak gaat zien de komende maanden, deze gedurfde kleur zal niet voor iedereen zijn weggelegd maar proberen kan geen kwaad, toch?

Tomaatrood en bordeaux

Van de rode familie zullen deze twee het meest gezien worden. Dit zijn, naast paarstinten, ook de tinten die je het makkelijkst de rest van het jaar ook kunt combineren. Bordeaux is een prachtige luxe kleur waar mannen en vrouwen van elke leeftijd er goed in uitzien. Tomaatrood aan de andere kant is weer zo'n gedurfde kleur die niet voor iedereen is weggelegd, hoewel deze wellicht wel wat makkelijker is om uit te proberen. Zo'n fel rode kleur kun je bijvoorbeeld combineren met zwart of wit en zal zo ook een stoere en sexy look geven!

Welke kleur is jouw favoriet? Om het voor jou iets makkelijker te maken hebben wij alvast de leukste trendkleuren uit onze shops gefilterd. Kies je favoriete items en je bent ready voor aankomend seizoen!

Terug naar Trend watch