Menu
De ideale outfit om in te shoppen!

De meeste shopping wordt tegenwoordig lekker makkelijk online gedaan, maar een middag shoppen met vriendinnen is natuurlijk ook ontzettend leuk! Toch kan de dag vol irritaties verlopen. De verkeerde outfit kan je hele mood verpesten als je iets leuks wil gaan passen. Veterlaarsjes zijn bijvoorbeeld behoorlijk vervelend, net als een veel te strakke broek of lastige bloes. Shoppen kan dus het beste in een simpele makkelijke outfit. Ook hou je het langer vol als je een comfortabele outfit aanhebt. Wij geven je wat tips voor een top shopping outfit!

Comfortabele jeans

Een jeans is altijd een goede optie. Je kunt een jeans super makkelijk combineren met allerlei tops en schoenen. Let wel op dat je jeans aandoet die niet té strak zitten, anders loop je het risico dat je enorm veel tijd kwijtraakt tijdens het passen. Ook is het een behoorlijke ergernis als je de knoop niet meteen dichtkrijgt! Voorkom dit dus door een fijn comfortabel passende jeans te dragen.

Basic top

Het beste wat je kunt doen is een basic tshirt of tanktop met een vest aandoen. Wel in een effen neutrale kleur zoals zwart, wit of grijs. Je kunt dan namelijk het beste zien hoe het jasje staat of de broek, zonder dat je ogen direct op je shirt vallen!

Platte schoenen

Iedereen houdt het langer vol op platte schoenen dan op hakken. Je zou denken dat sneakers dan de beste optie zijn, toch is dit niet zo. Met sneakers zit je namelijk toch elke keer met de veters die gestrikt moeten worden. Doe daarom ritslaarsjes of instappers aan. Deze staan natuurlijk tof onder een jeans, maar het belangrijkste is dat ze comfortabel en makkelijk zijn!

Hou je jas dun

Het is nu natuurlijk nog heel koud, maar juist daarom hebben de meeste winkels de verwarming best hoog staan. Het is dan ook ontzettend vervelend om met een dikke winterjas door een warme winkel te lopen. De jas steeds aan en uit doen is nog vervelender, omdat een winterjas vaak zwaar is op de arm. Doe een jas aan die net warm genoeg is voor buiten, maar niet te warm is voor binnen. Een sjaal kan ook vervelend zijn dus zorg dat je jas of shirt niet te open zijn rond de nek.

Crossbody tasje

Een zo klein mogelijke tas meenemen is het belangrijkste. Maak er een crossbody van en het is je ideale shopping partner! Een crossbody heb je altijd dicht tegen je aan, wat veiliger is. Je hebt je handen vrij waardoor je meer shopping bags kunt dragen! Je kan alle rekken door én hij is niet te zwaar. Een crossbody tasje is dus echt perfect om mee te shoppen.

Wij hebben hieronder een paar van onze favoriete outfit opties voor je verzameld! Happy shopping :)))!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!