Menu
De ideale bruiloft outfit!

Met de lente en zomer begint ook het trouwseizoen! Veel koppels kiezen voor een receptie in de open lucht, lekker in het zonnetje. Je zult dit jaar dan ook vast wel al een uitnodiging of meer hebben ontvangen. Wij vrouwen komen dan zo goed als allemaal tegenover het zelfde probleem te staan: Wat moet ik aan?

De perfecte bruiloft outfit kiezen voor deze gelegenheid kan een behoorlijke klus zijn. Je moet er niet té goed uitzien, eyes need to stay on the bride! Maar om er te casual bij te gaan lopen is ook niet ideaal, zo wek je namelijk de indruk dat je er helemaal geen zin in hebt. Het moet wel te zien zijn dat je op zijn minst een beetje je best hebt gedaan! Wij hebben daarom wat tips voor je waarmee jij hopelijk wat makkelijker je bruiloft outfit gekozen krijgt!

Not done!

De grootste no go is toch echt een lange, witte jurk. Niemand zou dan nog naar de bruid kijken! Laat haar op haar speciale dag in de spotlight staan. Grote kans bestaat ook dat ze nooit meer met je zou praten, als je op haar bruiloft zou verschijnen in een lange, witte jurk!

Ook is het zeker not done om in een jeans en basic topje te verschijnen! Hoe informeel de bruiloft ook is, formeler dan de gewone dag zal de gelegenheid sowieso zijn.

Top outfits voor een bruiloft

Qua kleuren kun je het beste voor een zachte kleur gaan. Pasteltinten zullen altijd een top optie zijn! Een schattig jurkje is wellicht de makkelijkste keuze voor een bruiloft outfit. Wel moet je opletten dat je jurk niet te kort is of dat de stof te casual is. Een jurkje met wat structuur of iets van kant staat heel leuk voor een bruiloft. Een mooie kokerrok met een knappe top erin is is natuurlijk ook top!

Ben je echt absoluut niet van de rokjes en jurkjes? Een fancy en feestelijke jumpsuit of pantalon, ook weer in een zachte kleur, doen het zeker ook goed!

Schoenen!

Heels or no heels? Dat bepaal je helemaal zelf. Als je weet dat je de dag op een zachte ondergrond door gaat brengen, dan zijn stiletto's wellicht niet de fijnste keuze. Mooie sandalen of ballerina's zijn heel makkelijk. Wil je toch echt wat hoogte? Een stijlvolle wedge maakt je bruiloft outfit dan ook perfect af!

Accessoires

Accessoires bij een bruiloft outfit kun je het beste minimaal houden. Een klein simpel schoudertasje of een clutch, waar al je benodigdheden in passen, is meer dan genoeg. De hoeveelheid en stijl van sieraden, hangt af van de rest van je outfit. Kies je voor een jurkje met veel structuur, maar verder geen frutsels of printjes erop. Op een effen kleur kun je het meeste doen qua sieraden. Heb je voor een jumpsuit gekozen met diamonds op het bovenstukje? Dan kun je het beste alle sieraden achterwege laten en misschien ook je haren opsteken, zodat de top goed te zien is!

Hieronder hebben wij al wat items voor jou verzameld die ideaal zouden zijn voor een bruiloft outfit! Happy shopping ;)))

Terug naar Style tips