Menu
De fluwelen broek voor een unieke look

We hebben hier al een aantal kledingstukken besproken waarbij gebruik is gemaakt van fluweel. Vandaag gaan we dat doen met de fluwelen broek! Deze is niet alleen tijdens de feestdagen leuk om te dragen. Jij kan hem namelijk het hele jaar door goed dragen. Denk je nu; “maar hoe ga ik die dan combineren?” Dan is deze blog iets voor jou! We bespreken hier namelijk hoe je dit item op een trendy manier kunt dragen.

Een goede party outfit

Natuurlijk is een velvet broek een perfect kledingstuk wanneer jij een feestje hebt. Je kunt voor deze broek kiezen wanneer je geen zin hebt om een jurkje of rokje te dragen. Voor een feestelijke outfit kun je kiezen om de broek te combineren met een leuke body of juist te kiezen voor een mooie top met lange mouwen. Het belangrijkste is dat je de broek de eyecatcher maakt en daarbij de top dus ietwat rustig houdt. Maak de outfit af met een mooi jasje en draag er een paar stoere hakken onder. Zo ben jij klaar om te feesten!

Een casual outfit met een velours broek

Naast een feestelijke look kun je met een fluwelen broek voor dames ook een geweldige casual outfit maken. Ga bijvoorbeeld eens voor een stoere look. Jij kan deze look creëren door ook hier weer niet te veel extra's naast je broek te gebruiken. Combineer de broek bijvoorbeeld met een shirtje in dezelfde kleur of in een donkerdere kleur met een rustig printje of opdruk erop. Draag daar overheen een bikerjasje en maak je outfit af met een paar stoere leren laarsjes.

Een rustige outfit kan ook gemaakt worden met een velvet broek. Jij kan deze broek namelijk goed combineren met een geruite blouse en deze afmaken met een lange klassieke jas waardoor je een casual chique look creëert. Je kan onder deze outfit een paar sneakers, laarsjes of een paar hakken dragen. De keuze is geheel aan jou!

Diverse soorten

Gelukkig zijn er ook vele verschillende soorten fluwelen broeken. Zo zijn er de wel bekende flair varianten waarbij je rekening moet houden met de uitlopende broekspijp. Maar dit is niet de enige soort die er verkrijgbaar is. Jij kan ook een verlours broek kopen waarbij de pijpen stijl naar onder lopen. Ben je meer een skinny jeans dame? Dan kun je eens een carrot broek proberen! Met deze broek kun je namelijk een sportieve look maken. Wanneer je echt voor skinny jeans wil gaan, zul je over moeten gaan op een velvet legging. Dan weet je zeker dat de broek helemaal aan zit.

Een fluwelen broek voor dames is dus op vele manieren te combineren en is verkrijgbaar in vele kleuren. Ga op zoek naar je favoriet!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..