Menu
De Fanny Pack = Back!

Even een throwback naar de jaren 90: de fanny pack! Deze fanny pack, ook wel 'waist bag' of heuptasje genoemd, zagen we voornamelijk bij toeristen en wandelaars. Ideaal om al je spulletjes in kwijt te kunnen, maar charmant was het destijds niet. Het had zelfs een gigantisch stoffig imago, waar je dus écht niet mee gespot wilde worden. Inmiddels is het buideltasje uitgegroeid tot dé musthave van 2018. Het is helemaal terug van weggeweest en wordt overal gespot. De moderne fanny pack is nowadays modieus én fancy.

You're cool in your own way

Een fanny pack mag uiteraard niet op jouw lijstje met musthaves ontbreken. Ten eerste omdat het ontzettend handig is voor al jouw noodzakelijke spulletjes. Wat dacht je van jouw telefoon, pinpas, powerbank en klein parfum flesje? Daarbij heeft een heuptasje een hoog 'wil-ik-hebben' factor. Ook fijn om te weten, is dat het tasje nog veel seizoenen mee zal gaan. Er wordt namelijk voorspeld dat deze modetrend zich nog wel eventjes aanhoudt. And last but not least: een fanny pack kun je verstellen, waardoor je zelf kan kiezen hoe je het draagt. Draag het bijvoorbeeld in een drukke stad over je outfit heen, zo kan niemand gemakkelijk bij je tas. Zeg maar gedag tegen zakkenrollers ;).

Fanny pack outfit combineren 3X

Het is super easy om een fanny pack te combineren met je favoriete outfits. Voor een girly touch combineer je het met een gebloemd jurkje of blazer en voor een casual of sportieve look kun je het mooi combineren met eens stoere jeans. Ook kun je de fanny pack als riem gebruiken. In de meeste gevallen past het handige tasje namelijk precies door de gespen van je broek. Trek hier een shirtje op aan en haal de tofste sneakers uit de kast en je bent klaar om te gaan!

Terug naar Must haves