Menu
De coltrui: 3x kettingen inspiratie om te stylen

De coltrui is al een tijd niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het item heeft nog een oubollig imago bij sommigen, maar dat is geheel onterecht. Naast het feit dat een coltrui voor dames gewoon comfy zit en je bovenlichaam lekker warm houdt, is het ook nog eens een echt fashion item. Een effen coltrui voor vrouwen blijft de favoriet. Komt dat even goed uit voor je kettingen die je sieradenkist al een tijd niet meer hebben verlaten. Een turtleneck is namelijk een goede reden om je sieradenkist eens door te zoeken naar trendy kettingen. Was je van plan om die ene statement ketting door te verkopen omdat je het toch niet meer draagt? Think again! Kettingen en een coltrui voor vrouwen zijn namelijk een match made in heaven.


Waarom de twee items een perfecte combinatie zijn

Een coltrui of coltrui jurk zijn lekker clean en basic, daarom zijn ze perfect om te stylen met toffe kettingen. Door de rustige achtergrond komt de ketting nog meer tot zijn recht. Ook hoef je niet bang te zijn dat het too much is. Een statement ketting en een druk bovenstuk kunnen al snel chaotisch overkomen. Hier hoef je je bij een coltrui voor vrouwen of een coltrui jurk absoluut geen zorgen over te maken.


Layer kettingen matchen met een coltrui voor vrouwen

Layer kettingen zijn hélémaal hot. Minimalistische kettingen worden gecombineerd en vormen samen een geheel. Deze trend kan je uiteraard met elk bovenstuk dragen, maar een coltrui geeft het net dat beetje extra. Je hebt de kettingen zorgvuldig samengesteld en dit mag iedereen zien. Door ze te rocken met een coltrui voor dames of een coltrui jurk trekken jouw layer kettingen alle aandacht. De hoeveelheid layers kan je zelf bepalen. Houd je het liever zo bescheiden mogelijk en kies je twee kettinkjes of rock je het liefst zoveel mogelijk layers? It’s up to you! Wat jouw voorkeur ook heeft, met een turtleneck zullen jouw kettingen niet onopgemerkt blijven.


Rock een chunky chain ketting like a boss!

In HipHop en R&B videoclips zie je de chuncky chain vaak voorbij komen. Het sieraad is geliefd bij veel celebrities. Het geeft je outfit een boost en straalt zelfvertrouwen uit. Als je de chunky chain extra wil laten opvallen zijn een coltrui voor dames en een coltrui jurk je bestfriend. Kies voor zwart- of wit effen om nóg meer power in je outfit te blazen. De ketting zal zo het beste tot zijn recht komen. De kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Vind je de chunky chain super tof, maar ben jij het type dat graag een stapje verder gaat? Combineer dan twee trends met elkaar! Chunky chain kettingen kan je namelijk ook layeren. Begin met de kortste en dunste en voeg elke keer een langere en dikkere ketting toe. De hoeveelheid layers bepaal je zelf. You are the stylist!

Dottilove- Ketting- ketting dames- gouden ketting dames Dottilove- Ketting- ketting dames- gouden ketting dames v.a. € 29,99.- Bekijk product
Pat's Jewels Ketting - Dames Ketting - Dames Collier - Goldfilled Pat's Jewels Ketting - Dames Ketting - Dames Collier - Goldfilled v.a. € 69,00.- Bekijk product
Lâhza Jewelry - Dames ketting - plat gevlochten dames ketting Lâhza Jewelry - Dames ketting - plat gevlochten dames ketting v.a. € 25,00.- Bekijk product
Hiden | Astro Ketting - Planeten - Planeten ketting - Ketting Dames - Necklace Dames | Goudkleurig Hiden | Astro Ketting - Planeten - Planeten ketting - Ketting Dames - Necklace Dames | Goudkleurig v.a. € 8,95.- Bekijk product


Draag een statement ketting met trots!

Met een chunky chain zal je gegarandeerd een statement maken, maar er zijn zoveel meer statement kettingen. Opvallen wordt kinderspel dankzij deze toffe chains. De benaming zegt het zelf al, je wil een statement maken. En hoe kan je dat nou beter doen dan het sieraad zelf ook echt het middelpunt van je outfit te maken. Dit effect kan je optimaal bereiken met een coltrui voor dames of een coltrui jurk. Om all-in te gaan kies je voor een zwarte of witte kleur. Dat geeft het grootste effect. Style de ketting met deze kledingstukken en alle ogen zullen binnen no-time op jou gericht zijn!


Own jij al een coltrui voor dames om de tofste kettingen mee te rocken? Bekijk het ruime aanbod coltruien van YouStyle hier en laat de fashionqueen in je los!

Terug naar Style tips