Menu
Dé bikini trends van 2021!

Wanneer we naar het strand gaan, gaan zonnen of lekker gaan zwemmen hoort er natuurlijk wel een leuke bikini of badpak bij. Dit jaar zien we op het gebied van zwemkleding weer een aantal opvallende trends terugkomen. Zo zit er voor ieder figuur wel en geschikte bikini of badpak tussen. Lees hieronder wat de 5 meest voorkomende bikini’s gaan worden deze zomer!

Smocked bikini

De smocked bikini’s zagen we in 2020 al een aantal keer voorbij komen, maar nu in 2021 zijn ze echt niet meer te missen. Smocked betekend dat de stof is geplooid of gerimpeld en door middel van borduren wordt vastgezet. De stof is hierdoor ook een stuk dikker waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het doorschijnt. Verder zijn de bikini’s verkrijgbaar in allerlei soorten modellen, waardoor er altijd een geschikte bikini voor jou tussen zit!

High waisted bikinibroekje

In plaats van de low waisted bikinibroekjes zien we deze zomer juist veel de high waisted bikinibroekjes terugkomen. Vaak zijn deze bikinibroekjes gecombineerd met een bandeau bikini top, wat samen een erg leuk effect geeft. De high waisted bikinibroekjes komen tot ongeveer je navel, wat ideaal is als je het niet zo fijn vind om een bikini in het openbaar te dragen. Zo bedek je dus een groot deel van je buik maar kun je nog steeds een leuke bikini dragen!

V-shape bikinibroekje

Naast de high waisted bikinibroekjes zien we ook de v-shape bikinibroekjes terugkomen. Dit zijn broekjes die aan de boven kan in een v-vorm zijn uitgesneden. Hierdoor komt je figuur veel meer naar voren omdat het je taille nog eens extra geaccentueerd wordt. Je zou dit effect ook kunnen creëren door je bikini broekje iets hoger op te trekken!

Dierenprints bikini’s en badpakken

We kennen natuurlijk allemaal wel de panterprint die we de laatste jaren op veel kledingstukken terug zagen komen. Naast deze print zien we dit jaar nog veel meer dierenprints terugkomen en dan met name op de zwemkleding. Deze prints worden gecombineerd met allerlei kleuren waardoor je bikini of badpak een echte eyecatcher wordt.

Smashed Lemon 24432 zacht stretchy dierenprint zomerjurk Smashed Lemon 24432 zacht stretchy dierenprint zomerjurk v.a. € 45,00.- Bekijk product
Smashed Lemon 24447 zomer top met multikleurig dierenprint Smashed Lemon 24447 zomer top met multikleurig dierenprint v.a. € 35,00.- Bekijk product
Smashed Lemon 24446 zomerjurkje met ruches en dierenprint Smashed Lemon 24446 zomerjurkje met ruches en dierenprint v.a. € 45,00.- Bekijk product
Smashed Lemon 24413 zwart-witte zomerjurk met dierenprint Smashed Lemon 24413 zwart-witte zomerjurk met dierenprint v.a. € 45,00.- Bekijk product

Floss bikini top

De midriff flossing trend is niet alleen meer in tops terug te zien. We zien de midriff flossing trend nu namelijk ook terug in bikini’s, ook wel floss bikini’s genoemd. Hierbij zitten de bandjes om je middel heen gedraaid en vervolgens achter op je rug in een strik geknoopt. Doordat de bandjes een aantal keer om je middel gedraaid zijn creëer je een erg leuk effect en bedek je tegelijkertijd ook een klein deel van je buik!

Lees hier hoe je de perfecte bikini kunt shoppen!

Terug naar Trend watch