Menu
De belangrijkste trends voor herfst / winter 2019!

Ieder seizoen komen er weer nieuwe trends en items tevoorschijn waar we onwijs gelukkig van worden. Hoewel het lekkere warme zomerseizoen voorbij is, gaan we een nieuw seizoen tegemoet met natuurlijk ook de nodige trends om naar uit te kijken. Wil jij weten wat voor fashion trends jij in herfst / winter 2019 kunt verwachten? Lees met ons mee!

Trend #1 More leather

Dat het leren jasje nooit uit de mode gaat weten we. In de winkels zien we ook andere items, zoals blouses, broeken of jurkjes verschijnen in een leren variant. Maar wat dacht je ervan je leren kledingitems met elkaar te combineren? Combineer je leren blouse met een leren broek of schaf een prachtige leren jurk aan. The more the better!

Trend #2 De punk style

De punk style is iets wat we veel terug zien op de catwalk voor mode trends herfst / winter 2019. Deze winter mag punk gecombineerd worden met allerlei soorten kleding. Zo verander je je schattige bloemenjurkje in een heel andere outfit met je Dr. Martens en een leren jasje eroverheen. Kies voor een combinatie met punk en je loopt er deze winter zeker weten volgens de trend bij.

Trend #3 Western cowgirl

Ook dit jaar zien we in de najaarscollectie weer de Western trend opkomen. Misschien nog wel meer dan voorgaande jaren. Onze flatjes maken plaats voor Cowboy laarzen en ook onze kleding mogen we hierop aanpassen. In de mode trends voor de herfst en winter 2019 komen de suède jasjes, franjes en riemen met van alles er aan weer helemaal terug.

Trend #4 Chic Parisienne

Als we denken aan de Franse kledingstijl denken we aan elegante en vrouwelijk items. Het mag allemaal dan ook best wel tuttig. Zo zien we overal de blouses met pofmouwen in een soort net stof verschijnen. Ook zijn de barret-achtige hoedjes ook nog steeds een must-have voor ons modeliefhebbers. Voeg hier nog een zijde sjaaltje, lange rok en een schattig tasje aan toe en je kunt door als elegante Parisienne.

Trend #5 Colour

Deze winter pakken we het anders aan. In plaats van het dragen van allerlei donkere kleuren, zien we in de trends van 2019 allerlei prachtige kleuren tegen. De modekleuren van de herfst/winter 2019 zijn onder andere verschillende oranjetinten, paars, felblauw, bosgroen en cacaobruin. Geef je kledingkast een kleurrijke boost door het aanschaffen van een trui, broek, jurk of jas in een van deze herft/winter 2019 kleuren.

Trend #6 Sparkle and glamour

Ben jij een echte feestdagfanaat en kan je haast niet wachten tot kerst en nieuwjaar? Haal dan nu maar alvast de glitters tevoorschijn! Een trend die we het herfst en winter 2019 seizoen ook veel gaan zien. Combineer glitters met je casual items en bouw het gedurende de maand rustig op. Met de feestdagen kan je shinen in je glamouroutfit met extra veel glitter!

Wat vind jij van deze 2019 mode trends? Shop de leukste en goedkoopste on-trend items in onze kledingvergelijker!

Terug naar Style tips