Menu
De bandeau top is back – 90’s style

De celebs are lovin' it and so are we! De bandeau top heeft een comeback gemaakt en is momenteel helemaal hot and happening. Al verscheidene celebs zijn gespot in dit fashion item met nostalgie naar de 90’s. Zo zagen we Kendall Jenner al enkele keren over straat gaan in deze top, maar ook Bella Hadid en Suki Waterhouse gaven toe aan de trend. Niet alleen is de bandeau top sexy, stylish en zomers, je kunt de het item ook op onwijs veel manieren stylen. Inspiratie nodig? We’ve got your back! Wij geven jou dé outfit inspiratie die je nodig hebt om de bandeau top deze zomer toe te voegen aan jouw garderobe.

Ga voor high waisted met de bandeau top

High waisted is al tijden een van de grootste trends in modeland. Niet gek dus dat dit perfect samen gaat met de korte styles van onze favoriete bandeau tops. Hoewel we ons in de 90’s nog zorgen moesten maken over onze love handles blijken deze high waisted items de perfecte oplossing te zijn.

Wide leg jeans

Omarm de 90’s en combineer je bandeau topje met je favoriete wide leg jeans. De loose fit van deze jeans gaat namelijk perfect samen met je aangesloten, enigszins blote bandeau top. Samen creëert dit een mooie, evenwichtige outfit geschikt voor verschillende gelegenheden. En vind je de top toch net iets te bloot? Draag hem dan met een mooie blazer. Zo haal je de focus niet weg van de mooie hals maar zijn je armen en schouders wel bedekt.

De leukste rokjes

Met de zomer in zicht wordt het hoog tijd om onze favoriete rokjes uit de kast te trekken! En laat dit nu net perfect passen de de bandeau top. De leukste combi? Een lange wikkelrok! Samen geven deze items de nonchalante, zomerse look die we allemaal willen. Een leuke hoed en een paar mooie sleehakken of sandalen maken jouw outfit helemaal af.

Combineer jij je bandeau topje liever met een korte rok? Kies dan voor styles als het populaire tennisrokje, een A-lijn rokje of een peplum rokje. Dit geeft een los, zwierig effect om je strakke bandeau top uit te balanceren.

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

Hoewel we groot fan zijn van de bandeau top op zich blijkt het ook een perfect item om te lagen! Denk aan je favoriete doorschijnende top of jurk waarbij je altijd die gevreesde straps ziet zitten. Een basic bandeau top geeft een clean look zonder dat je te bloot hoeft te gaan

Daaag tanning lines met de bandeau bikini

Nu bandeau topjes on the rise zijn in modeland komt ook de bandeau bikini weer aan bod. Zeg dus maar vaarwel tegen die vreselijke tanning lines om je nek en op je schouders, de bandeau bikini creëert namelijk een clean lijn tijdens jouw dagelijkse zon sessie. En heb je snel een outfit nodig om de winkel in te gaan? Met een leuke short lijkt het bijna een echte top.

Wij weten wel wat we nu gaan doen, even de leukste bandeau tops shoppen! Ben jij ook fan? Check dan hier onze favoriete styles voor deze zomer.

Terug naar Style tips