Menu
De badpakken trends van dit seizoen

Summer is coming! Langzaam maar zeker wordt het weer beter, krijgen we de zomerkriebels te pakken en gaan we op zoek naar de leukste trends voor aankomend seizoen. Om helemaal in de summer mood te komen zochten wij de badpakken trends van dit seizoen voor jou uit. Badpakken zijn de tegenwoordig erg hot en we zien ze dan ook in allerlei modellen verschijnen. Kies je favoriete trend en shop 'm voor die zonnige lente- en zomerdagen!

Metallic

We kunnen er niet omheen, want ook op het strand en in het zwembad gaat de metallic trend gewoon door! Kies je favoriete kleur metallic en shinen maar.

Lace-up

Een lace-up badpak heeft aan de voorkant een lace-up effect waarmee je een mooie decolleté kunt creëren en is daardoor nét wat anders dan een standaard badpak.

Hoge hals

Een high-neck badpak is misschien niet ideaal als je bruin wilt worden, maar het staat wel héél chique waardoor jij er ook op het strand nog stijlvol bijloopt.

Wit badpak

Ruil die donkere en zwarte badpakken maar in want dit jaar maakt het witte badpak zijn comeback. Met lace-up effect, cut-out of met een leuke tekst: het kan allemaal.

Cut-out

Een badpak dragen en toch je buik bruin laten worden? Het kan! Met een cut-out badpak laat je toch nog een stukje huid zien. Heel vrouwelijk én stijlvol!

One-shoulder badpak

Niet alleen bij kleding is de one-shoulder on trend, ook op badpakken gaat deze trend deze zomer gewoon door. Met printjes, ruffles of effen kleuren; het mag allemaal dit seizoen.

Dresses

Het kan haast niet gekker, want zelfs swim dresses zijn dit seizoen helemaal hot. Dit zijn badpakken die op jurkjes lijken, waardoor je geen strandjurkje meer over je badpak hoeft te dragen.

Mesh badpak

In deze badpakken zit een soort gaas verwerkt, waardoor er op sommige plekken wat huid te zien is. Vrouwelijk en sexy, we love it!

Welke trend is jouw favoriet? Shop je favoriete items en je bent ready voor summer season.

Terug naar Trend watch