Menu
Dé 5 manieren om overknee laarzen te combineren

Je keek eigenlijk toch wel een beetje uit naar de herfst en de winter omdat jij dan weer je mooie herfst outfits uit de kast kan halen. Wij snappen natuurlijk dat je erg vrolijk wordt van alle nieuwe outfits die je kan maken. Al deze outfits kun je ook nog eens eindelijk combineren met zoveel verschillende leuke schoenen. Bikerboots, enkellaarsjes, een stoere sneaker of onze persoonlijke favoriete schoen; de overknee laars! Maar hoe draag je deze fijne schoenen nu het allerbeste? Wij geven je 5 tips!

Met een stoere jeans

Een skinny jeans heeft iedere vrouw wel in haar kast liggen. Deze go-to broek is perfect te combineren met een overknee boot. Daarbij komt dat een skinny jeans de enige broek is waar je een overknee laars over aan kan trekken want zo'n flared jeans werkt natuurlijk nooit mee. Combineer je overknee laars met een skinny jeans en draag daar een top met print en een leuk jasje over!

Draag de boots met een korte rok

Deze combinatie kan wel een beetje tricky zijn. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je erbij loopt als in de film van Pretty Woman. Onze keuze gaat daarom al snel naar een gladde rok die je combineert met een gladleren overknee laars. Maar ook een suède laars staat ook mooi. Houdt de rest van je outfit ietwat simpel zodat je hem bijvoorbeeld combineert met een oversized jas.

Met een oversized trui

Deze trend is al een tijdje gaande en ik moet zeggen dat ik er echt heel gelukkig van wordt! De oversized trui trend wordt meegenomen naar de herfst. Maar ook een gebreide trui doet het erg goed! Zo maak jij je outfit urban door middel van een oversized trui te combineren met een overknee laars en een blouse die je eronder draagt.

SUB55 Overknee Laarzen Overknee Laarzen - beige - Maat 37 SUB55 Overknee Laarzen Overknee Laarzen - beige - Maat 37 v.a. € 64,99.- Bekijk product via bol.com
POSH by Poelman Overknee Laarzen Overknee Laarzen - beige - Maat 40 POSH by Poelman Overknee Laarzen Overknee Laarzen - beige - Maat 40 v.a. € 55,99.- Bekijk product via bol.com
Overknee laarzen Highheel Black Overknee laarzen Highheel Black v.a. € 69,99.- Bekijk product via bol.com
overknee  laarzen met hak overknee laarzen met hak v.a. € 70,99.- Bekijk product via bol.com

Een overhemdjurk

Je overknee boots kun je gemakkelijk dragen met een jurkje. Maar heb je er ook over nagedacht dat je een overknee laars ook super kunt combineren met een overhemd versie van de jurk? Hiermee maak jij een nonchalante look die toch super stijlvol is. Kun jij nu nergens de perfecte overhemdjurk vinden? Kijk dan eens in de kast van je vriend en haal daar een blouse uit!

Combineer met een midi rok

Overknee boots passen echt perfect onder een midi rok. Het is ook een makkelijke combinatie omdat je rok tussen het lange en korte inzit. Hierdoor valt hij net genoeg over je laars heen maar zie je de laars toch nog goed. Let op dat je met contrast speelt zodat de outfit lekker opvalt. Je kan hem combineren met een glanzende rok zodat je laarzen perfect er onder staan.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..