Menu
Dames slippers: de trends van 2020

Wanneer het weer wat warmer wordt in Nederland, worden de damesslippers massaal uit de kast getrokken. Heerlijk met zwierige kleding zoals een zomerjurkje en hieronder jouw favoriete slippers. Zijn jouw slippers van vorige zomer nou helemaal afgetrapt? Dan heb je natuurlijk een goed excuus om te shoppen en op zoek te gaan naar een nieuw paar slippers! Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben hier voor jou de leukste slipper trends van 2020 op een rijtje gezet.

Teenslippers on the go

Vrijwel iedere dame heeft wel een paar teenslippers in haar kast liggen. Of je nou kiest voor de wat stevigere Havaiana variant, of je ze bij een strandtentje hebt gekocht voor een paar euro. Teenslippers komen altijd van pas! Je trekt ze lekker snel aan en ook weer uit wanneer je liever wat strandzand tussen je tenen wilt voelen.

Bij de teenslipper rekenen wij ook de comfortabele Birkenstocks. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede slipper? Dan moet je deze zeker weten eens een kijkje nemen bij de Ziengs damesslippers! Hier heb je keuze uit een ruim assortiment aan fijne slippers zoals de Birkenstock maar ook heel veel andere leuke modellen.

Fashionable leren slippers

Ben je toch meer op zoek naar een iets nettere slipper die perfect past bij je mooie outfit? Dan moet je eens op zoek gaan naar de leren slippertjes, een echte trend van 2020. De leren slipper is eigenlijk heel simpel: een mooi vlak slippertje met vooraan de voet een leren band. Deze slippertjes zijn echt in allerlei verschillende soorten kleuren leer te verkrijgen.

Een andere variant is het leren slippertje met de gekruiste leren bandjes. Deze lopen gekruist en net iets verder naar achter dan de leren bandjes vooraan de voet. Dit zorgt gelijk voor wat meer houvast en grip.

Slippers met gevlochten band

Een andere trend zijn de slippers met gevlochten brede band met een vulling bij de voet. Deze slippers zijn net wat meer aanwezig dan de slippers met leren band. Een echte eyecatcher die prachtig staat bij een chiquere outfit. Ook deze vind je weer in vele verschillende varianten, zoals dikker gevlochten en gekruiste banden. Ook een echte trend van 2020 zijn open sandalen met hak met deze gevulde leren banden.

Weet jij al welke slipper jij gaat dragen deze zomer? Bestel jouw zomerslippers gemakkelijk online!

Terug naar Advertorial