Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Creëer jouw inloopkast voor nog meer fashion genot!

Een inloopkast is een droom voor iedere fashionista. Een plek waar je je kleding kunt opbergen, maar ook uitstallen. Een inloopkast is een echte aanwinst voor je huis en zorgt ervoor dat je altijd netjes en opgeruimd bent. Helaas is niet iedereen in het bezit van een inloopkast en moeten we het doen met een gewone kast of kleerkast. Gelukkig kan je met de juiste tips ook van een gewone kast een trendy inloopkast maken!

Tip 1: koop (of maak) open kastjes

Open kastjes zijn ideaal voor een inloopkast, omdat je alles makkelijk en overzichtelijk kunt uitstallen. Koop verschillende soorten en maten kastjes, zodat je er echt een leuk effect mee kan creëren. Maak bijvoorbeeld eens een wand vol met open kastjes, waarin je al je favoriete items uitstalt. Of ga voor twee grote open kastjes aan weerszijden van de deur, waarin je al je broeken en shirts hangt. De keuze is helemaal aan jou!

Tip 2: gebruik accessoires om het geheel af te maken

Accessoires maken elke outfit compleet en dat geldt ook voor jouw inloopkast! Hang leuke accessoires zoals sieraden of tassen aan haakjes of knopen, zodat ze goed zichtbaar zijn en altijd binnen handbereik liggen. Ook plantjes of fotolijstjes zijn leuke accessoires die ervoor zorgen dat jouw inloopkast niet saai of kaal aanvoelt, maar juist warm én inviting.

Tip 3: investeer in goede verlichting

Goede verlichting is onmisbaar in elke ruimte van het huis, dus ook in jouw inloopkast! Investeer in led-lampjes die je rondom de spiegel plaatst, zodat je altijd goed verlicht bent wanneer je je aankleedt of make-up aanbrengt. Ook kaarsjes of een lampje op de grond creëren sfeer en doet het altijd goed op social media ;).

Extra tip: make-up hoek!

Een goede overgang naar de volgende tip: wil jij jouw kamer nog meer fashionable maken? Waarom niet een leuke make-up hoek creëren! Een spiegel en tafeltje met mooie dozen make-up en accessoires, zoals oorbellen en kettingen. En niet te vergeten een fijne stoel die dankzij bureaustoelwielen of stoelpootdoppen soepel heen en weer gaat wanneer je tijdens het klaarmaken losgaat op muziek. Klinkt geweldig toch?

Terug naar Tips & Tricks