Menu
Creëer een stoere, chique look met leren kleding

Het duurt nog even, maar langzamerhand beginnen de feestdagen dichterbij te komen. Voor veel mensen hét moment om alvast na te denken over hun outfit en natuurlijk het diner wat zij hun gasten voorschotelen. Heb jij al een beeld bij de kledingstukken die je met elkaar combineert deze Kerst? Denk eens na over een mix van een stoere leren broek met een nette, witte blouse. Bezoek je anderen tijdens Kerst? Combineer je outfit in dat geval met een lekkere warme faux fur jas voor dames. Eind december kan het behoorlijk koud zijn, zeker in de avonduren. Met een faux fur jacket heb je er geen last van dit jaar! 

Leren high waist broek met een chique top combineren 

De leren high waist broek is al jaren een geliefd kledingstuk bij veel dames. Niet voor niets; bij deze broek hoef je niet bang te zijn dat mensen je ondergoed zien of dat de broek gedurende de dag af begint te zakken. Het was voor veel dames een grote ergernis bij de lagere broeken die men enkele jaren terug vaak droeg. Een leren broek valt goed te combineren met zowel een chique top, als een basic t-shirt. Het maakt de broek breed toepasbaar. Handig, wanneer je na twee feestdagen een dag op de bank wilt kunnen hangen om bij te komen van het feestgedruis. Welke film of serie ga jij deze kerstvakantie bingewatchen? 

Maak een outfit compleet met leuke sieraden 

Een outfit is niet compleet zonder bijpassende sieraden en accessoires. Waar mannen vaak voor een nette, stoere leren riem om hun broek kiezen, mixen dames hun outfit met sieraden. Ben je een liefhebber van gouden sieraden, of staat zilver jou mooier? Ook een horloge om je pols geeft de outfit een chique tint. Ideaal voor de feestdagen! Draag jij je haar los, of kies je voor een nette clip in je haar? Zorg dat deze haarclip qua kleur past bij de sieraden die je om je hals en bijvoorbeeld pols draagt. Een goudkleurige haarclip staat prachtig bij een chique zwarte top en een cognackleurige leren broek. 

Kijk naar de outfits van andere vrouwen

Kom je niet uit je outfit voor de komende feestdagen in december? Maak gebruik van de foto’s die andere dames delen op hun sociale kanalen. Kijk eens rond op Instagram of bijvoorbeeld Pinterest. Het biedt je de inspiratie die je nodig hebt om jouw outfit bij elkaar te zoeken. 

Terug naar Style tips