Menu
Cowboylaarzen combineren doe je zo!

Dit is dé trend van het moment: cowboy boots! En zo combineer je ze! De overgewaaide trend uit het wilde westen zien we dit seizoen overal terug. Meedoen aan deze trend maar geen idee hoe je deze statement boots kunt combineren? Wij vertellen je graag meer!

5x cowboy boots combineren

De hele fashionwereld loopt er mee rond en wij zijn ook helemaal fan! De boots zijn stoer, modebewust en mega veelzijdig. Of je nu gaat voor witte, zwarte of gekleurde boots de schoenen zijn eindeloos te combineren. Op deze 5 manieren kan je jouw cowboylaarzen combineren voor een fashionable look.

#1 Cowboylaarzen met een broderie jurkje

Twee trends gecombineerd als een! Naast de cowboy boots zien we ook de broderie trend overal terug. Een schattig broderie jurkje stoerder maken met een mooi paar cowboy boots. Nog steeds te schattig? Maak de outfit af met een bikergilet! Draag de outfit naar een festival of een dagje weg. Méga insta proof!

#2 Cowboy boots met een zwarte broek en witte croptop

Zwart en wit is een klassieke combinatie die iedereen kan hebben! Je cowboylaarzen combineer je met een zwarte broek met een witte croptop voor een stoere en stijlvolle look.

#3 Cowboylaarzen met een maxi-jurk of midi-rok

Met je zomerse midi-rok met een leuke top of je maxi-jurk met een leuke print ben je helemaal on-trend! Combineer hem in de zomeravonden met een leuk knit vestje en je outfit is helemaal af!

#4 Je cowboy boots met een jeans

Een skinny jeans is altijd goed! Combineer hem met een leuke blouse en riem en maak het af met een paar stoere cowboy boots.

Of ga voor een straight leg jeans met een paar witte cowboy laarzen!

#5 Cowboy boots met trenchcoat

Een mega on-trend outfit met deze twee iconische klassiekers! Combineer je favoriete jeans met een mooie top, trek je cowboylaarzen aan en combineer hem met je favoriete trenchcoat. Je outfit een speciale edge geven? Ga voor een paar beige cowboylaarzen! De outfit maak je helemaal af met een leuke tas.

Hoe combineer jij deze veelzijdige boots?

Cowboy Enkellaarzen Cowboy Enkellaarzen v.a. € 74,99.- Bekijk product via bol.com
Cowboy enkellaarzen Cowboy enkellaarzen v.a. € 79,50.- Bekijk product via bol.com
Cowboy enkellaarzen Cowboy enkellaarzen v.a. € 74,99.- Bekijk product via bol.com
Braqeez Cally Cowboy Meisjes Cowboy Boots - Groen - Suède - Ritssluiting Braqeez Cally Cowboy Meisjes Cowboy Boots - Groen - Suède - Ritssluiting v.a. € 79,95.- Bekijk product via bol.com
Cowboy enkellaarsjes dames Cowboy enkellaarsjes dames v.a. € 84,99.- Bekijk product via bol.com
Cowboy laarsjes voor dames Cowboy laarsjes voor dames v.a. € 109,99.- Bekijk product via bol.com
Braqeez Cindy Cowboy Taupe Braqeez Cindy Cowboy Taupe v.a. € 79,95.- Bekijk product via bol.com
Cowboy Laarzen maat 38 Cowboy Laarzen maat 38 v.a. € 78,98.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Trend watch