Menu
Combineer zo een stylish festival outfit met slecht weer!

In ons kikkerlandje zul je helaas altijd voorbereid moeten zijn op slecht weer, dus ook met leuke events zoals festivals en buitenfeestjes. Je zult vast wel bepaalde gave outfits in je gedachten hebben, die ideaal zijn voor een festival, maar die zullen vast niet geschikt zijn voor bakken regen die uit de lucht komen vallen. Ook zul je vast niet denken dat je er cute en stylish uit kunt zien tijdens de regen, maar niets is minder waar. Als je aan een paar dingetjes denkt kun je heel makkelijk een festival outfit voor slecht weer combineren!

De ideale festival outfit op regendagen

Regenlaarzen en regenjassen zijn dingen die wij in dit land zeker nodig hebben. Nu denk je vast, hoe kan ik er nou goed uitzien in een regenjas met regenlaarzen eronder?! Nou, dit kan heel gemakkelijk! Pas gewoon de kleur of de print van je regenjas en regenlaarzen aan je humeur en je outfit. Je zult zien dat je outfit helemaal top blijft.

Stoer of cute? Het kan allemaal!

Combineer bijvoorbeeld een zwarte spijkerrok met een grungy t-shirt en doe hier zwarte regenlaarzen onder. Maak deze stoere festival outfit voor slecht weer af met een legerprint regenjas.

Is je outfit over het algemeen schattig en meisjesachtig? Doe dan regenlaarsjes aan in een zachtere kleur, gooi een oversized zachte trui over je hoofd en maak deze festival outfit voor in de regen af met een lieve paraplu met bijvoorbeeld stipjes of hartjes erop!

Ontzettend veel mogelijkheden

Zo kun je eindeloos door blijven combineren. Wat voor soort zomerse outfit je ook in gedachten had, deze kun je gerust aan, zolang je 'm afmaakt met bijpassende beschermende kleding. Regenjassen, regenlaarzen en andere items voor slecht weer komen tegenwoordig in talloze soorten dus erg moeilijk zal het niet zijn om iets superleuks te vinden.

Hieronder hebben wij onze favoriete items verzameld waarmee je toffe festival outfits voor slecht weer kunt combineren, om het allemaal al wat makkelijker voor je te maken! Happy
shopping!

Terug naar Style tips