Menu
Casual jurken mixen & matchen

De zon laat zichzelf steeds vaker zien en de winterjas is weer officieel opgeborgen. De aangenamere temperaturen vragen om andere outfits. We dragen kortere kleding en verminderen de hoeveelheid laagjes. Casual jurken zijn ideaal voor deze tijd van het jaar. En ze zijn ook nog eens perfect om diverse outfits mee te mixen & matchen.

Casual jurken als basis

Laten we een casual jurk als basis nemen en vanuit daar een toffe outfit samenstellen. Casual jurken is een breed begrip dus dat kunnen meerdere jurken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een basic T-shirt jurk, overhemdjurk of overslagjurk. De soort casual jurk bepaald uiteraard voor een groot deel de vibe van jouw outfit. Een overslagjurk staat wat chiquer terwijl een basic T-shirt jurk weer geschikter is voor een stoerdere look.

Accessoires

Nu we een casual jurk naar keuze als basis hebben, kunnen we de outfit een stukje completer maken met accessoires. Ga je voor subtiele sieraden of draag je liever een statement ketting op je casual jurk? Mix & match er op los! Je kan vrijwel elke look creƫren met een casual jurk. Met de juiste accessoires kan je zelfs een super girly outfit maken van een stoere jurk, of juist andersom natuurlijk. Een lederen clutch of een mini rugzakje vol spikes zijn een wereld van verschil en dat uit zich ook in de outfit.

De schoenen

De outfit is natuurlijk niet compleet zonder een paar bijpassende schoenen. Alleen al de schoenkeuze heeft enorm veel impact op jouw casual jurk. Sneakers, loafers, sandalen, biker boots of espadrilles zorgen allemaal voor een eigen look. Mix & match casual jurken naar eigen style. Ben je vandaag in een girly mood of wil je juist een bad ass outfit rocken? Neem dan een casual jurk als basis en mix & match met verschillende accessoires en schoenen.

Ben jij al voorzien van casual jurken om de tofste outfits mee te mixen & matchen? Bekijk de diverse jurken van YouStyle en shop jouw casual jurk hier!

Terug naar Tips & Tricks