Menu
Capuchon vesten: Tijdloos en klassiek

Capuchon vesten zijn een tijdloze en klassieke bovenkleding geworden en zijn vooral populair tijdens overgangsperioden zoals de lente en de herfst. Met verschillende keuzemogelijkheden, waaronder alle kleuren, verschillende stijlen en verschillende lengtes, is het een perfecte gelaagde item. Ze zijn heel modieus, maar houden je ook lekker warm.

Welke stijl past bij mij?

Er zijn zoveel stijlen om van te kiezen en dat is de reden waarom deze statement modestukken jaar na jaar telkens terugkomen. De meest populaire die we constant zien zijn:

Modieuze capuchon vest

Dit is een van de meest praktische en veelzijdige kledingstukken, die je met veel garderobe items kunt combineren. Dit leuke vest complimenteert elk silhouet met zijn soepele pasvorm. De elegante opengewerkte constructie maakt het kledingstuk geschikt voor verschillende gelegenheden en zorgt samen met de geselecteerde materialen voor een flexibel en luchtig geheel. Dit vest is niet alleen modieus, maar beschermt ook tegen wind en regen.

Gebreid capuchon vest

Het gebreid capuchon vest geeft altijd een vrouwelijk en elegante uitstraling en is ook geschikt voor verschillende gelegenheden. Het past niet alleen goed bij jeans, broeken en leggings, maar ook bij romantische jurken en rokken.

Capuchon vest met zakken

Deze details zijn niet alleen decoratief, maar ook praktisch. Een capuchon vest met zakken kan bijvoorbeeld tijdens het lopen worden gedragen, zonder het beeld aan te vullen met accessoires. Het zorgt ook voor bescherming.

Wat draag je bij een capuchon vest?

Afhankelijk van het type vest kunnen deze vesten casueel, sportief en zelfs chic zijn. Capuchon vesten zijn dus met de meeste kledingstukken te combineren. We hebben een aantal ideeën voor je op een rij gezet, zodat je er op je best uit kunt zien:

– Een strakke broek. We hebben allemaal wel een strakke broek in onze garderobe, en dit is de perfecte broek om te dragen met capuchon vesten. Omdat deze vesten meestal niet strak zitten, is het belangrijk om een strak kledingstuk aan je look toe te voegen.
– Een jurkje. Hierdoor creëer je een heel andere look dan wanneer je het capuchon vest met broek zou dragen. Door er een jurk bij te dragen, krijgt je look een meer romantische sfeer.
Een strakke rok. Dit is de perfecte outfit om op kantoor te dragen. Je zult er professioneel uitzien. En het belangrijkste: het houdt je de hele dag lekker warm!

Terug naar Must haves