Menu
Brunotti.com – Final sale!

Het bekende internationale fashionmerk Brunotti is van start gegaan met een actie waar je wel héél blij van wordt. Ze hebben namelijk een final sale-actie die loopt van 4 tot en met 6 augustus. Geniet dus dit weekend van hoge kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 50% ! De leukste slippers, bikini's, shorts en shirts shop je hierdoor voordelig. Maar dit is nog lang niet alles; ook (zwem)broeken,schoenen en truien kun je goedkoop inslaan. Zowel voor dames en heren, als meisjes en jongens. Zo shop je alle musthaves nog snel voor deze zomer, maar ben je ook alvast voorbereid op de winter.

Brunotti is een internationaal boardsports lifestylemerk sinds 1979. Het is vooral bekend om zijn swim- en sportswear, maar ook de streetstyle kleding is de laatste jaren steeds populairder geworden. Op dit moment is het merk al te vinden in meer dan 20 landen, met name in Europa. Dit is jouw kans om dit geweldige, sportieve merk te shoppen en je favorieten te ontdekken. Op brunotti.com vind je de gehele sale collectie, maar hieronder vind je alvast een aantal musthaves!

Let op: deze actie is geldig van 4 t/m 6 augustus!

NOTFOUND

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.