Menu
Brunotti kortingscode: 15% korting op de nieuwe collectie

Wil je graag de laatste mode en trends shoppen en doe je dit het liefst gewoon zo snel mogelijk online achter je pc of tablet? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij hebben namelijk een leuke Brunotti kortingscode waarmee je 15% korting krijgt op de nieuwe collectie.

Brunotti kortingscode

Brunotti is al sinds 1979 een boardsports lifestyle merk met een uitgebreid assortiment aan kleding, surfboards, footwear, underwear, eyewear en tassen. Tegenwoordig bestaat Brunotti in meer dan 20 landen en is het de grootste online Brunotti shop van Nederland met de breedste collectie en de grootste voorraad. Badmode, truien, shirts, slippers, hoeden en nog véél meer: Brunotti heeft het allemaal.

Gebruik de kortingscode BRU-67886 en je ontvangt 15% korting op de nieuwe collectie van Brunotti, ongeacht je orderwaarde. Let wel op: deze actie is geldig van 2 tot 20 mei 2017 en geldt niet op sale producten.

Dus zorg dat je optijd je favoriete producten koopt met deze Brunotti kortingscode en vul je garderobe voordelig aan. Happy shoppings!

Ga naar Brunotti.com

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.