Menu
Broekpak outfit voor business babes

Als je denkt aan een broekpak zul je vaak als eerste denken aan een outfit voor mannen. Echter is het tegenwoordig helemaal in dat de dames een broekpak dragen. Deze outfit wordt vaak gedragen door een echte girlboss die weet wat ze wilt. Echter zie je hem ook steeds meer als casual outfit verschijnen. Jij leert in deze blog hoe je zo'n pak het beste kunt dragen!

Feestelijke outfit

Een feestje wordt meestal bij de vrouwen gekenmerkt door de Little Black Dresses of cocktailjurkjes. Tegenwoordig kun je gelukkig ook het jurkje skippen en gaan voor een broekpak. Deze outfit is namelijk erg multifunctioneel en ziet er tegelijkertijd erg classy uit wanneer je hem goed combineert. Heb jij nu een feest en wil jij graag een broekpak dragen? Zorg dan dat jij je sneakers in de kast laat staan en ga voor een paar hakken. Hierdoor creëer je in één oogopslag een sexy look! Draag een mooie top onder je jasje en maak je outfit af met een mooie tas.

Draag je broekpak casual

Tegenwoordig kan een broekpak voor dames ook goed casual gedragen worden. Dit doe je door middel van je outfit te combineren met een leuk t-shirtje en een paar leuke sneakers. Hierdoor word je outfit super casual en kun je hem afmaken met een schoudertasje en zelfs met een heuptasje is je outfit apart en toch casual.

Een andere goede manier om je dames broekpak te dragen is door deze in een fris kleurtje uit te kiezen. Denk maar eens aan een pak met rood en roze of andere pastelkleuren die goed gecombineerd kunnen worden. Rood en roze steken enorm goed tegen elkaar af waardoor je een gewaagde maar ook een opvallende outfit hebt.

Weet je niet zo goed welke t-shirtjes of kleuren onder je pak passen? Dan kun je het beste gaan voor wit wanneer je kiest voor een van de donkere broekpakken. Ga je liever voor een pastelkleur? Dan kun je beter kiezen voor een iets opvallendere kleur zodat je zeker weet dat de kleuren niet flets worden.

Eindeloos veel combinaties

Ben jij de broekpakken even moe? Dan kun je toch enorm veel combinaties maken. Het grote voordeel van deze outfit is dat hij tweedelig is en daardoor ook goed apart van elkaar te dragen is. Hierdoor kun jij de pantalon totaal anders combineren en dit geldt ook voor de blazer. Een broekpak voor dames heeft dus eigenlijk alleen maar voordelen aangezien je oneindig veel outfits kunt maken. Scoor nu je broekpak en ervaar zelf de vele combinaties.

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..