Menu
Broekje onder jurk tegen schurende benen!

Letterlijk elke vrouw heeft er mee te maken. Of je nou een maatje 36 hebt of 46, het komt bij iedereen voor op een hete zomerdag: schurende benen onder een jurk of rok. Maar hoe kan dit nou eigenlijk? En belangrijker nog: hoe kom je er vanaf? Wij leggen het je hieronder allemaal uit. Dus wil jij ook graag van die schurende bovenbenen af in de zomer? Lees dan gauw verder!

De oorzaak van schurende benen in de zomer

Je had het vast al wel door, maar inderdaad, de hitte is de oorzaak. Je huid zwelt namelijk op door de warme temperaturen in de zomer, dus ook de huid tussen je benen. Je merkt het vanzelf wel zodra je dijen beginnen te plakken wanneer ze tegen elkaar wrijven. Door het steeds gaan zitten, staan, en lopen wordt dit effect alleen maar erger en ontstaat er een vervelend schurend effect. Het heeft dus niks te maken met je maat, en het wil ook niet zeggen dat je in de zomer ineens dikker geworden bent. Alles zet namelijk uit in de hitte en dat valt nu gewoon op omdat je geen broek aan hebt! Bij een broek is het namelijk zo dat het stof het overtollige zweet op vangt, maar nu schuurt het dus tegen je andere been aan.. erg vervelend. Omdat iedereen met dit probleem te maken heeft, hebben wij ons er nog even goed in verdiept en hebben we dé oplossing voort jou gevonden, namelijk: broekje onder jurk!

Tip: Broekje onder jurk tegen schuren

Natuurlijk wil je deze jeukende, pijnlijke en vooral vervelende irritaties het liefst voorkomen, en dat gaat gemakkelijker dan je denkt! De oplossing is namelijk heel simpel. Je hebt namelijk een tal van broekjes voor onder een jurk. Wat betreft broekjes voor onder jurkjes en rokjes kun je ook nog eens verschillende soorten en maten vinden. Ze komen in langere pijpjes voor de langere rokken en jurken, kortere pijpjes, wijdere modellen, strakkere modellen, en noem maar op. Door zo'n broekje onder je jurk wordt het vocht geabsorbeerd en wrijven de benen niet direct tegen elkaar. Ook krijgt de huid zo meer de kans om te ademen. Welk broekje het meest geschikt is voor jou is helemaal up to you, niemand is hetzelfde op dat gebied. Heb jij liever een corrigerend effect? Ga dan voor een strakker broekje, laat jij het juist liever lekker luchten? Ga dan gewoon voor een boxershort!

Terug naar Tips & Tricks