Menu
Bralettes: hot or not en hoe te dragen?

Je hebt 'm ongetwijfeld al gespot. Op social media bij een fashionblogger, op een festival of misschien wel gewoon op straat: de bralette. Dit is een kledingstuk dat een beetje tussen een BH en topje in zit, vaak afgewerkt met kant. Een ding is zeker: de bralette mag gezien worden! Ook al bestaat de bralette al meer dan 100 jaar, pas sinds het begin van dit jaar is het een echte trend. Voor het eerst is het fashionable om je BH te showen zonder dat je hier rare opmerkingen over krijgt. De mogelijkheden voor het dragen van de bralette lijken oneindig en daarom is deze trend erg in trek. Wat vind jij: hot or not? Om je een beeld te geven van bralettes, staan hieronder een aantal manieren om dit statement piece te dragen.

Onopvallend, maar sexy

Ga je voor een sexy maar onopvallende look? Dan is de bralette perfect geschikt! Draag 'em bijvoorbeeld onder een blouse waarvan je de bovenste knoopjes open laat zodat je bralette nog net zichtbaar is. Dit ziet er verzorgd en classy uit, maar toch speciaal. Deze look is uitermate geschikt voor een feestje!

De bralette over je shirt

Dé trend van nu: draag je bralette over een blouse of shirtje heen. Misschien kijk je hier in het begin een beetje raar van op, maar als je een uitdaging zoekt is dit zeker een go. Vooral fashionbloggers en bekende sterren zijn fan van deze trend, zo ook Kendall Jenner. Het zorgt voor een stoere en speelse uitstraling.

Festivalstyle

Mooi weer, leuke muziek en een stralende outfit: dit alles past perfect bij een festival. Met de bralette is die stralende outfit binnen handbereik! Hoe je deze top draagt? Nou, gewoon alleen de bralette. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bralette met kant op een jeans short, met een paar converse of fringe laarsjes eronder.

TIP: Vind je het te bloot of te fris? Een leuk vestje of blazer lost dit probleem met gemak op!

Enthousiast geworden over deze trend? Wij hebben de leukste bralettes voor je op een rijtje gezet! Shop deze trend goedkoop via Youstyle!

Terug naar Trend watch