Menu
Boyfriend jeans combineren: 3x Outfit

Deze kekke jeans zijn al een hele tijd trendy en wij vinden dat helemaal niet erg. Een boyfriend jeans combineren kan op talloze manieren. De looks zullen altijd comfortabel eruitzien en zeker ook stylish. Velen denken dat een boyfriend jeans outfit ietwat slonzig is, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Onze favoriete ways om een boyfriend jeans te combineren hebben wij dan ook hieronder voor je toegelicht.

Lekker girly de boyfriend jeans combineren

De naam van de jeans zegt het al, het is een mannelijk paar. Combineer de jeans met een super vrouwelijk topje om voor een leuke balans te zorgen. Satijnen bloesjes, bloemenprintjes, peplum topjes, kant en lieve kleurtjes. Met een paar mooie nude heels eronder, creëer je een stylish look die tussen lief en stoer in zit. Ook voorkom je zo gemakkelijk dat slonzige gevoel!

Een boyish boyfriend jeans outfit

Als je fan bent van de boyfriend look, is dit een optie die je zeker eens moet proberen. Je boyfriend jeans combineren met een simpel t-shirt en een oversized boyfriend blazer: gewaagd! Ook kun je kiezen voor een gaaf oversized graphic t-shirt. Maak je outfit af met stoere sneakers. Deze look is echt 100% boyfriend inspired!

Simple in between

Ook een mooie look, die net tussen de boyish en de girly look in zit. Een strak topje of t-shirt, zwart of wit, stop je in je broek. Dit creëert een super mooi silhouet en benadrukt je taille! Maak deze boyfriend jeans outfit af met een paar mooie sneakers of gladiator sandaaltjes. Vergeet ook niet een kekke zonnebril!

Met welke items zou jij je boyfriend jeans combineren? Deze drie outfits vinden wij the way to go! Shop hieronder gemakkelijk ook onze favoriete items uit de kledingvergelijker. Have fun ladies ;)

Zonnebril Dames Pepe Jeans PJ5136C454 Zonnebril Dames Pepe Jeans PJ5136C454 v.a. € 34,00.- Bekijk product
Dames Muts Lapland - Jeans blauw Dames Muts Lapland - Jeans blauw v.a. € 39,95.- Bekijk product
Dames Sjaal Antarctica - Jeans blauw Dames Sjaal Antarctica - Jeans blauw v.a. € 79,95.- Bekijk product
Bruine riem dames leer - Leren riem donkerbruin - Taillemaat 95 - Jeans riem - Dames riemen jeans spijkerbroek Bruine riem dames leer - Leren riem donkerbruin - Taillemaat 95 - Jeans riem - Dames riemen jeans spijkerbroek v.a. € 16,95.- Bekijk product

Terug naar Must haves