Menu
​Boho style kleding: style & shop tips

Bohemian kleding is forever fashionable. De intense kleuren en soepelvallende stofjes zorgen voor een zomerse vibe die doet denken aan festivals en chille zomerse vooravonden in het park. In de jaren 70 was de bohemian kledingstijl helemaal populair, en tegenwoordig maken we dan ook graag een kort reisje terug in de tijd om de 70's in ons naar boven te halen. Boho Chic is geschikt voor iedereen en elke gelegenheid, mits je weet hoe je het kunt combineren.

Wij zetten enkele handige boho chic kledingtips voor je op een rijtje.

1) Kies één bohemian statement piece om het draagbaar te houden

Natuurlijk kun je volledig bohemian gekleed gaan, maar voor de beginners is het al voldoende om één statement piece uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een boho top, en combineer deze met een simpele broek / jeans, platte sandaaltjes en nog wat leuke boho accessoires zoals een hoed en armbanden. Ook très boho: wijde pijpen en uitlopende mouwen. Het mag allemaal.

2) Franjes en gehaakte stoffen zijn helemaal boho!

Boho Chic equals franjes en gehaakte stoffen. Dit hoeft niet per se in de kledingstukken te zitten: accessoires doen ook veel. Een outfit krijgt meteen een boho vibe wanneer je deze bijvoorbeeld combineert met een leuke, kleurrijke gehaakte poncho, of een sjaal met franjes in een leuke print.

3) De boho festivaloutfit

Festivals zijn dé uitgelezen kans om je inner boho girl naar boven te halen. Ga voor een mooie boho chic jurk, of combineer simpele shorts met een top in een leuke print. Ga all out met kettingen, armbanden, een hoed, een boho tas én misschien zelfs wat gouden plaktattoos.

Shop meteen de leukste boho items via YouStyle: lekker gemakkelijk en cheap :)

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.