Menu
Bodysuit: 4 easy ways om 'm te dragen

Je hebt vast en zeker wel een bodysuit in je kast hangen. Vaak wordt deze gedragen tijdens avond stappen, omdat hij strak en vaak sexy is. Toch kan een bodysuit ook geschikt zijn voor je kantoorbaan of je every day look. Omdat er zoveel verschillende soorten van beschikbaar zijn, is hij eigenlijk toch wel makkelijk te combineren. Hieronder laten wij jou onze 4 favoriete manieren zien waarop je een bodysuit super stylish kan dragen.

In combinatie met een high waisted jeans

Deze optie zul je vast het vaakst gezien hebben. Het is dan ook een makkelijke outfit om bij elkaar te zoeken. Je favoriete high waisted jeans kun je bijvoorbeeld combineren met een bodysuit met lange mouwen en col. Doe je favoriete enkellaarsjes met een hak eronder en je hebt een super every day outfit, die geschikt is voor het boodschappen doen én een meeting!

Onder een see-through top

Een doorschijnende top is ook een item wat tegenwoordig overal te vinden is. Dit is misschien wel het meest sexy van onze 4 manieren. Vaak draag je zo'n top met een bralette of hemdje eronder, maar dit kan wel eens vervelend zijn omdat die dingen natuurlijk van hun plek af kunnen. Met een bodysuit los je dit probleem op. En behalve dat een bodysuit op z'n plek blijft zitten, is het ook een iets milder alternatief voor zo'n bralette. Je kunt zo je favoriete doorschijnende shirt, easy overdag dragen!

Doe er een rokje over aan

Een rokje is superleuk met een shirt erin. Het probleem met een normaal shirt is dat je de lijntjes vaak door de rok heen kan zien. Ook blijft het nooit allemaal perfect zitten. Een bodysuit ermee combineren maakt je rokjesleven makkelijker omdat hij én op z'n plek blijft zitten én je ziet 'm niet door je strakke rok heen! Tevens hoef je dit niet per se met een strakke rok te doen, een a-lijn of ballonrok werken zeker ook prima met een bodysuit eronder.

Voor op kantoor, een pantalon

Heb je een kantoorbaan waar je netjes gekleed moet zijn. Een bodysuit werkt perfect als top gecombineerd met een pak of pantalon. Een pantalon zal altijd wat losser zijn. Doe er dus een strakke bodysuit onder en laat je figuur mooi uitkomen. Vind je dit net iets te sexy voor the office? Met je blazer eroverheen haal je die factor weg, maar blijft je outfit fashionable en natuurlijk ook goed zitten.

Shop hieronder onze favoriete outfitcombinaties met een bodysuit in de hoofdrol! Have fun ;)))

 

Terug naar Style tips