Menu
Blazers met print: de 3 populairste printjes!

Het is safe to say dat de blazer een van dé kledingstukken is die je toch echt in je kast moet hebben. Het item blijft trendy. Er komen steeds nieuwe modellen en manieren om een blazer te rocken. Je hebt een blazerjurk vast wel eens voorbij zien komen of misschien own je er zelf wel een. Je hebt het kledingstuk in alle soorten en maten. Van cropped tot oversized, double-breasted, getailleerd, met centuur en ga zo maar door. Naast het model, de fit en de stof kunnen blazers ook verschillen in printjes. Blazers met print zijn helemaal hot. De tijd van basic zwarte blazers is voorbij. Laten we massaal een leuke print op onze blazer rocken!

Check, check, check!

Als we denken aan blazers met print dan kunnen we niet om ruitjes heen. De print is er al een lange tijd, and it’s here to stay! Er moet iets heel frappant gebeuren mocht ruitjesprint ons modebeeld verlaten. Een blazer is een van de kledingstukken waar ruitjes het meeste voor wordt gebruikt. Ik bedoel, look at it, zo gek is dat toch niet? Deze print op een blazer is geschikt voor elke gelegenheid, een fancy etentje of een casual schooldag. Het leuke aan een geruite blazer is dat je het zo fancy of juist casual kan stylen als je zelf wil. En je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende ruiten! Ga je voor een kleine ruitjesprint of voor grote ruiten? Wat jouw stijl ook is, met deze print op je blazer zit je altijd goed.

Stripes on blazers it is

Naast ruitjes zijn strepen een geliefde print voor een blazer. Krijtstrepen zijn de favoriet! Hoewel blazers met krijtstrepen al gauw formeel ogen, kan je dit item heel trendy stylen. Wat dacht je van een semi transparante top of een cami top met kant? Super stylish! Er zijn natuurlijk veel meer strepen die leuk zijn als print op een blazer. Zo heb je ook dikkere strepen en horizontale strepen. Net zoals bij ruitjes is er genoeg variatie om uit te kiezen. Mix en match er op los!

In my world leopard is a color

Wilde dieren zijn eigenlijk een van de grootste influencers. Want zeg nou eerlijk, we hebben allemaal minstens één item met dierenprint in onze kledingkast hangen. Luipaardenprint, tijgerprint, zebraprint, slangenprint of zelfs giraffenprint, we zien het allemaal terug in de fashion wereld. En drie keer raden.. ook als print op een blazer! Een dierenprint blazer is super trendy. Combineer het met funky sieraden en je hebt al snel een fashionable outfit. Ook leuk om de print als detail in andere items te verwerken zoals een tas of schoenen. Of baseer de rest van je outfit op de kleuren van de print van je blazer.

Ben jij al in bezit van een blazer met toffe print? Bekijk de blazers van YouStyle en shop de leukste blazers met print hier!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.