Menu
Blazerjurk: 3X outfit inspiratie

Zoals velen heb je dit item wellicht al in de kast hangen en anders is het een aanrader om er een aan te schaffen: de blazerjurk. Met één item zie je er meteen stijlvol uit en ben je direct klaar. Toch kan het nogal een uitdaging zijn om de rest van de outfit te matchen met de jurk. Welke schoenen kies je? En welke accessoires zorgen ervoor dat je blazerjurk het middelpunt is of dat je juist niet te veel opvalt? Dat lees je in deze blog!

Blazerjurk voor een chique look

Staat er een feestje of een chic diner op de planning? Dan is een blazerjurk een goede optie. De jurk zit niet te strak waardoor je er prima in kan dansen en bovendien is het ook fijn om een wat lossere jurk te dragen tijdens het eten. Je kan ervoor kiezen om een ceintuur te dragen waardoor je een vrouwelijke uitstraling creëert. Ook kan je dit ceintuur als statement van je outfit gebruiken. Voor een chique gelegenheid mag je wel uitpakken! Kies daarom voor een paar mooie pumps of overknee laarzen. Door je pumps of laarzen in dezelfde kleur als je blazer dress te dragen, maak je een geheel van je outfit, maar je kan natuurlijk ook voor andere bijpassende kleuren kiezen. Maak het af met een opvallend tasje en mooie sieraden. Je kan uitpakken met je sieraden door opvallende en grote stukken te kiezen, maar je kan het ook subtiel houden. De keuze is aan jou!

Blazerjurk voor een casual look

Een blazerjurk is niet alleen geschikt voor feestelijke gelegenheden, je kan het namelijk ook op een manier dragen dat het de ideale jurk wordt voor een casual look! Dit doe je door je blazer dress in subtiele kleuren te dragen en je jurk te combineren met een stoer paar boots. Ook in dit geval kan je ervoor kiezen om een ceintuur aan je outfit toe te voegen. Zorg ervoor dat deze niet te veel aandacht trekt, aangezien je deze casual look waarschijnlijk naar gelegenheden draagt waar dit niet gewenst is. Door een coltrui onder je jurk te dragen geef je je look een speels effect en bovendien zorgt dit ervoor dat je je blazer dress de hele winter door kan dragen zonder dat je het koud krijgt! Natuurlijk is het dan ook fijn om een paar panty’s te dragen. Hoewel sommige dames het moeilijk vinden om de juiste kettingen te dragen bij een coltrui, hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn. Ben je benieuwd hoe je je coltrui met kettingen kunt stylen? Lees het in onze blog!

Blazerjurk voor een sportieve look

Ook een sportieve look heb je binnen no-time gecreëerd. Dit komt doordat de blazerjurk een wat lossere jurk is. In het geval van een sportieve look is het dan ook af te raden om een riem toe te voegen. Je kan je outfit afmaken met een paar sneakers. Sneakers zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Twijfel je welke sneakers je moet kiezen? YouStyle vertelt je dé sneakertrends van dit jaar waarmee je nooit mis kiest. Een blazer dress in combinatie met sneakers is de ultieme comfortabele outfit! Kies voor een sportieve tas en enkele subtiele sieraden om je outfit mee te stylen.

Terug naar Get the look