Menu
Basic kleding items die iedereen in zijn kast moet hebben

Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over het feit dat je niets leuks te dragen hebt. Met een paar basic kleding items in je kast kom je al een heel eind. Combineer ze met al je andere kledingstukken en je hebt zo iedere keer weer een andere outfit. Zo is basic kleding voor dames een goed begin voor het opbouwen van een diverse garderobe. Lees in deze blog welke basic items jij ECHT in je kast moet hebben hangen.

Basic #1 Het witte t-shirt

Een hele belangrijke basic is toch wel de plain white tee, ofwel het witte t-shirt. Zorg dat je er een koopt die van goed kwaliteit is zodat je er ook nog lang genoeg van kan genieten. Op een stoere jeans, juist een nette pantalon of onder een cami top als ondershirt. Een wit shirt is gewoon de basic van de basics die je moet hebben!

Basic #2 De men blazer

Dit item kunnen we niet missen in basic kleding voor dames. Deze blazer is geschikt om in vrijwel iedere situatie te dragen. Combineer het met je boyfriend jeans en stoere sneakers, draag het over je schouders in de avond met een jurkje of trek je killerheels en leren legging aan voor een stapoutfit. De iets oversized men blazer ziet er stoer maar toch vrouwelijk uit en maakt je outfit tot een stylish geheel.

Basic #3 De midi jurk

Een item die we de laatste tijd veel tegen komen: de midi dress. Een prima item om deze casual te dragen met een paar sneakers. Niet te veel nadenken over je outfit maar gewoon grijpen naar die trendy midi dres in je kast. Dit basic kleding voor dames item is in vele varianten te verkrijgen. Een echte favoriet van ons is toch wel de snake print variant!

Weten hoe jij stylish sneakers onder een jurk kunt dragen?

Basic #4 Stoere sneakers

Hier kan je zelf je eigen draai aan geven. Ben je meer van de nette leren sneakers of houd je wel van een beetje apart model? Hoe dan ook, sneakers kunnen ook echt niet missen voor bij je basic kleding en ze passen vrijwel onder iedere outfit.

Basic #5 Een paar goede hakken

Ook dit is heel belangrijk voor het bijeenzoeken van een goede outfit. Ga je een avondje opstap of heb je een etentje? Een perfecte gelegenheid om een paar mooie hakken aan te trekken! En die oncomfortabele hakken laten we natuurlijk het liefst in de kast liggen. Investeer in een paar goede hakken die lekker lopen en je wilt nooit meer zonder!

Basic #6 De skinny jeans

Ook al zien we tegenwoordig steeds meer flared broeken en wijde pijpen, blijft de skinny jeans toch onmisbaar! De broek trek je gemakkelijk aan met een trui, shirt, blouse of blazer en combineer je gemakkelijk met al je schoenen. Niet alleen sneakers maar ook hoge laarzen, korte laarsjes of pumps staan prachtig onder deze broek. Aanschaffen in een paar basic kleuren (natuurlijk zwart) en je kunt eindeloos combineren met je outfit!

Meer handige tips? In onze rubriek style tips lees je nog véél meer over kledingstukken, leuke trends of handige tips over bijvoorbeeld jouw figuur of kleuren die jou het best staan. See you there!

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?