Menu
Altijd sieraden aan je outfit toevoegen

Sieraden toevoegen is altijd een goed idee als je de juiste outfit niet kunt vinden. Wij weten zeker dat je af en toe in je kast kijkt en denkt: "Ik heb niets om te dragen!" Door outfits bladeren en denken dat je het een keer te vaak hebt gedragen, het is niet mooi genoeg voor de gelegenheid, of is gewoon niet meer jouw stijl, is nooit een goed gevoel. Er zijn eenvoudige manieren om sieraden aan je look toe te voegen die er een geheel nieuwe outfit van kunnen maken!

Kettingen

Kettingen kunnen een outfit echt compleet maken. Vooral lange kettingen zullen een gedurfd statement maken, en met zoveel unieke ontwerpen die beschikbaar zijn, zul je zeker kettingen vinden die bij specifieke kledingstukken passen. Korte kettingen kunnen echter net zo goed werken. Door een choker te dragen met blootliggende halslijn tops zoals V-hals en off-the-shoulder items, vestigt de choker natuurlijk de aandacht op je sleutelbeen en zal het je gezicht accentueren.

Als je echt wilt opvallen, overweeg dan om meerdere kettingen te combineren voor een chique en trendy esthetiek.

Gelaagde kettingen

Het op elkaar stapelen van kleine, elegante kettingen is een geweldige manier om verfijning aan elke outfit toe te voegen. Je kunt een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen kiezen, mixen en matchen, en ze in lagen aanbrengen zoals je wilt.

Ringen

Je vindt op maat gemaakte ringen in alle stijlen die je kunnen helpen om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen. Het aanbrengen van laagjes op je ringen is een nieuwe manier om je casual of chique outfit er mooier uit te laten zien! Je kunt eenvoudig ringen mixen met chique outfits, simpele outfits of mixen en matchen zoals je wilt. Het stapelen van meerdere ringen is een manier om een blijvende indruk te maken. Je kunt zoveel plezier hebben met het mixen van ringstijlen, metalen en maten als je wilt, om een unieke look te creƫren. Als je een goedkoop maar toch stijlvol accessoire wilt, zijn gelaagde ringen misschien de stijl voor jou!

Trendy sieraden

De rol van fijne sieraden in ons leven verschoof van alleen speciale gelegenheden naar alledaagse gelegenheden dankzij een schat aan betaalbare merken. We geven je ons top sieradenmerk voor trendy sieraden van een goede kwaliteit. Het merk Isabel Bernard heeft een brede selectie van de meest trendy sieraden. Van halskettingen die perfect zijn om als laagje te dragen tot stijlvolle ringen, je vindt het allemaal. Bezoek zeker eens hun website om de leukste sieraden te kopen!

Terug naar Style tips